Connect with us

Hirdetés

technokrata

Synergon: hálózati rekonstrukció a Richter Gedeon Rt.-nél

Dotkom

Synergon: hálózati rekonstrukció a Richter Gedeon Rt.-nél

A modernizáció jelenlegi szakasza a jövő év elején zárul le.

A Synergon Informatika Rt. végzi a Richter Gedeon Rt. budapesti és dorogi telephelyein a LAN rekonstrukció első fázisát, mely a központi és a disztribúciós hálózati réteg megújítását célozza. Az új hálózat kiépítése során a Synergon Huawei és Cisco eszközöket egyaránt felhasznál, ily módon a Synergon az áprilisban létrejött Synergon-Huawei stratégiai együttműködés keretében immár nem csupán a telekommunikációs, hanem a vállalati szektorból is jelentős megrendelést kapott a kínai partnercég termékeire. A beruházás értéke közel százmillió forint.

A 2005 augusztusában kiírt meghívásos pályázat nyerteseként a Synergon Informatika Rt. építi ki a Richter Gedeon Rt. hálózati infrastruktúráját. A hálózati infrastruktúrán a gyógyszercég üzletkritikus alkalmazásai futnak, ezért a Richter nagy jelentőséget tulajdonít annak, hogy a korábbi, Layer 2 szintű technológia alapján készült hálózatát és annak aktív eszközeit korszerű, biztonságos működést biztosító rendszerre cserélje.

A mai napon aláírt szerződés értelmében a Synergon építi ki a hálózatok központi, illetve disztribúciós rétegeit. A Richter informatikai szakemberei a funkcionalitás, a kapacitás és az ár szempontjait is figyelembe véve azt a Synergon megoldást választották, amelynek alapján a központi réteg Cisco, míg a disztribúciós réteg Huawei hálózati eszközöket tartalmaz majd. A gyógyszercég az új hálózatban kizárólag szabványos technológiákat fogad el. E követelménynek az elfogadott megoldás eleget tesz: a Huawei termékei tökéletesen képesek együttműködni a Cisco hálózati eszközeivel.

A modernizáció jelenlegi szakasza a jövő év elején zárul le, a helyi hálózatok harmadik, úgynevezett hozzáférési rétegének kiépítésére ezt követően, újabb pályázat keretében kerül sor.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés