Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lendületben a Sun Microsystems

Dotkom

Lendületben a Sun Microsystems

Új ipari szabványú megoldások, új partneri program a Suntól.

A Sun Microsystems a szokásos negyedéves Network Computing rendezvény keretében bejelentette az új x86 architektúrájú, AMD processzoros szervercsaládját. Egyúttal új partneri programot hirdetett meg, valamint kifejezte, hogy tovább bővíti nyílt, ipari szabványokon alapuló tárolómegoldásai választékát.

A vállalat újdonságai a rendkívüli támogatást élvező, új ipari szabványt megtestesítő számítógépes infrastruktúrát a világ leggyorsabban terjedő nyílt forráskódú operációs rendszerével, a Solaris 10-zel és a fejlesztőpartnerek megoldásainak gazdag tárházával valamint értéknövelt szolgáltatásokkal egészítik ki. A StarOffice tesztelt, magyar nyelvű változata október végén várható.

A Sun Microsystems január 31-e óta több mint 2,5 millió regisztrált Solaris 10-licencet forgalmazott, így emelt fővel térhetett vissza New Yorkba, valóra váltva tavaly a Wall Street nyilvánossága előtt tett ünnepélyes ígéretét. A cég töretlen innovációs lendületének köszönhetően olyan új termékekkel és szolgáltatásokkal jelent meg, amelyek tartósan megszilárdították vezető pozícióját a pénzügyi szolgáltatók nemzetközi piacán. Az elmúlt év során a Sun folyamatosan olyan újdonságokkal rukkolt elő, amelyek fejlesztéséhez elnyerte a legrangosabb tőkepiaci és értékpapír-forgalmazó cégek támogatását és szoros együttműködését. Így többek között az ismert hazai példák, az OTP Bank, a Giro mellett partnere lett a JP Morgan Chase, az Archipelago, a Philadelphiai Tőzsde, a DE Shaw, és fejlesztéseit támogatta a Reuters és az Accenture is. Az új Sun Fire szerverek a Sun legújabb kutatási és fejlesztési eredményeit ötvözve tanúsítják, hogy gondos tervezéssel a legmagasabb elvárásokat támasztó piacok egyre növekvő igényeivel is lépést lehet tartani.

A Sun Microsystems a független szoftverszállítók (ISV-k) számára – Sun Partner Advantage néven – új kezdeményezést; együttműködési és közös üzleti terjeszkedést segítő kibővített lehetőségeket alakított ki. A vállalat célja, hogy a programot hamarosan a viszonteladókkal, a rendszerintegrátorokkal és az OEM-gyártókkal is megossza.

A Sun negyedévente félmilliárd dollárt fektet kutatás-fejlesztésbe, és ennek köszönhetően 2005 harmadik negyedévében is számos új rendszerrel, szoftverrel és szolgáltatással segíti ügyfeleit a vállalatok intelligensebb működtetésében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés