Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak

Dotkom

Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak

A Novell páratlan elhivatottsággal szállít szoftvereket a nyitott vállalkozások számára.

A Novell az évente megrendezésre kerülő BrainShare Europe konferencián, Barcelonában ismertette a Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak (Software for the Open Enterprise) nevű új programját. A Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak név alatt elérhető megoldások nyílt, szabványalapú szoftverek egyedi, mégis rugalmas kombinációját alkalmazzák, amelyek az ügyfeleket alacsony költségek mellett segítik a heterogén IT környezetek felügyelete, egyszerűsítése, biztonságossá tétele és integrálása során. A program keretében a Novell új megoldásokat és termékeket mutatott be az ügyfelek számára kiemelten fontos öt fő informatikai területen. Ezek a munkaállomások, az adatközpontok, a biztonsági és személyazonosság-kezelés, valamint az erőforrás-kezelési és a munkacsoportos megoldások.

A nyílt szabványok előnyeit és a nyílt forráskód hatékonyságát és rugalmasságát kiaknázni kívánó ügyfelek számára a Novell már a vállalati megoldások teljes skáláját kínálja.

„A Szoftverek a Nyitott Vállalkozásoknak program az iparág fejlődési irányát tükrözi” – mondta Jack Messman, a Novell elnök-vezérigazgatója. „A vállalatok világszerte igénylik a rugalmasságot, a szállítóktól való függetlenséget és a nyílt megoldásokat. Saját maguk szeretnék irányítani informatikai környezetüket, mi pedig segítséget nyújtunk ennek megvalósításában.” – tette hozzá Messman.

Napjaink gyorsan változó gazdaságában a vállalatoknak nyitott vállalkozásokká kell válniuk — olyan vállalatokká, amelyek képesek kihasználni a legjobb minőségű, nyílt szabványalapú és nyílt forráskódú szoftvereket, és mindezt olyan ütemben, hogy a vállalatnak és ügyfeleinek, alkalmazottainak és partnereinek is megfeleljen. A Novell páratlan elhivatottsággal szállít szoftvereket a nyitott vállalkozások számára. A vállalat termékkínálatának minden tagja több platformon futtatható, beleértve a NetWare, Windows és a Linux platformokat, illetve kiválóan működnek együtt más kulcsfontosságú nyílt forrású alkalmazásokkal. Az átfogó termékkínálat, a vállalati szoftverek terén szerzett két évtizednyi tapasztalat és a Novell nyílt forráskódra és közösségre épülő projektekben elért vezető szerepe biztosítja a Novell egyedülálló helyzetét a nyílt vállalatok igényeit kielégítő szoftverek piacán.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés