Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az F-Secure első hardver alapú IT-biztonsági megoldása

Dotkom

Az F-Secure első hardver alapú IT-biztonsági megoldása

A Messaging Security Gateway X-Series Proofpoint technológiát alkalmaz; az önmagát tanító technológia minden üzenetben több mint 100.000 szerkezeti és tartalmi jellemzőt vizsgál meg, hogy felismerje és kiszűrje a kéretlen leveleket.

Az F-Secure Messaging Security Gateway X-Series e-mail biztonsági megoldása könnyen telepíthető; a robusztus eszköz egy nagyvállalati szintű levelezőszervert kombinál vírusvédelmi, spamszűrő, tartalomszűrő, perimeter tűzfal és biztonságos levelezés funkciókkal. Az F-Secure első hardver alapú IT-biztonsági megoldását kis- és középvállalkozások számára fejlesztette ki. A megoldás Proofpoint technológiát alkalmaz. Az F-Secure Anti-Virus és a Proofpoint MLX önmagát tanító technológiájának együttese bármely e-mail alapú fenyegetéssel szemben védelmet nyújt.

„A különféle internetes fenyegetések mennyisége, gyakorisága és kifinomultsága az elmúlt néhány évben jelentősen megnőtt” – nyilatkozta Thomas Raschke, az IDC biztonsági termékekkel és stratégiákkal foglalkozó európai részlegének kutatási programmenedzsere. „Az F-Secure Messaging Security Gateway készülék képes a kis- és közepes méretű üzleti környezetekben ma már egyre fontosabb levelezésbiztonsági kérdések kezelésére. Egyre növekvő igény van Nyugat-Európában az ilyen készülékekre: a 2004-2009-es időszakra az IDC éves szinten 54%-os növekedést jelez előre a levelezésbiztonsági termékekhez kapcsolódó árbevételben és 62%-os növekedést az eladott darabszámban” – tette hozzá Thomas Raschke.

Az F-Secure az első X-Series modellt, az X200-ast megerősített, könnyen telepíthető 1U magas rackbe szerelhető szerverben kínálja. A megoldás jól alkalmazkodik bármely kis- és középvállalkozás igényeihez az összes levélszemét-szűrő, vírusvédelmi és e-mail házirend funkció alapértelmezett engedélyezésével. Az F-Secure Messaging Security Gateway X200 modellje 2005 szeptemberétől kapható a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés