Connect with us

Hirdetés

technokrata

Websense-Microsoft együttműködés

Dotkom

Websense-Microsoft együttműködés

A Websense Enterprise rendszer és a Websense Web Security Suite szoftver teljes mértékben beépül a Network Engines NS Series Security célhardvereibe.

A Websense webszűrő szoftver segítséget nyújt a cégek és alkalmazottak megvédésében az egyre növekvő belső és külső online fenyegetésekkel szemben. A Websense Enterprise és a Websense Web Security Suites integrálása Network Engines ügyfelei számára az internetbiztonság egy további védőrétegét biztosítja a kémprogramok, rosszindulatú mobilkódok, jelszóhalászok, azonnali üzenetküldés csatolt fájljai és más web-alapú fenyegetések mérséklésére. A Websense szoftver az internetes tartalmak több mint 90 kategóriáját nyújtja, több mint 50 nyelven, a cégek számára lehetővé téve, hogy rendkívül rugalmas internet-használati házirendet alakítsanak ki alkalmazottaik számára.

„A Websense Enterprise rendszer és az NS Series Appliances együttesen rugalmas és integrált tűzfal, VPN és web cache megoldást biztosít ügyfeleink számára, a legjobb Web-szűréssel, így mérsékelve a kezeletlen internet-használattal járó veszélyeket és kockázatokat.” — mondta el John Curtis, a Network Engines elnök-vezérigazgatója.

A Websense szoftver elérhető a Microsoft ISA Server 2004 által működtetett NS6200, NS6300 és NS6400 eszközökkel, lehetővé téve a skálázhatóságot. Az első olyan Network Engines eszköz, amely támogatja a Websense szoftvert az NS6200, egy multifunkcionális biztonsági platform, amelyet maximum 100 felhasználóval működő kis cégek és fiókirodák számára terveztek. A második eszköz, az NS6300 átfogó biztonságot nyújt a közepes méretű vállalkozások számára. Végül az NS6400 nagyvállalatok számára készült, és a legmagasabb teljesítményi elvárásoknak megfelelve akár 1000 felhasználót is támogathat egy eszköz.

„Az, hogy a Websense szoftvert a Network Engines NS Series Security célhardvereken is elérhetőek, lehetővé teszi, hogy egy fejlett, sokrétű internet-biztonsági megoldást kínáljunk ügyfeleinknek, mindezt az integrált megoldások egyszerű installálásával és használatával ötvözve” — mondta el Leo Cole a Websense marketingért felelős alelnöke. „A hackerek továbbra is ki fogják használni a védelemmel nem rendelkező cégeket. Az ilyen jellegű kockázatok mérséklése és a belső eszközök védelme érdekében a cégeknek sokoldalú biztonsági rendszerrel kell rendelkezniük.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés