Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Juniper Networks megőrizte vezető szerepét

Dotkom

A Juniper Networks megőrizte vezető szerepét

A Juniper Networks piacvezető a high-end tűzfalak (FW) és az Secure Socket Layer (SSL) alapú virtuális magánhálózati eszközök (VPN) piacán 2005 első negyedévében.

Az Infonetics Research a „Hálózatbiztonsági eszközök és szoftverek negyedéves világpiaci részesedése és előrejelzése 2005 első negyedévében” című jelentése szerint a Juniper Networks előretör a high-end tűzfal és az SSL VPN piacon, mivel a vállalat a High-End (30.000 dollár feletti sáv) piac bevételének 34%-át mondhatja magáénak, az FW/VPN kategóriákban, illetve 37%-ot az SSL VPN termékkategóriában 2005 első negyedévében.

Az Infonetics VPN és Biztonság-kutató elemzése értelmében a Juniper Networks sikeres a high-end FW/VPN termékeivel, köszönhetően a nagyvállalatokat és a szolgáltatókat megcélzó innovatív megoldásainak. Amellett, hogy a vállalat megőrizte biztos vezető szerepét a piacon az utóbbi években, érett és bevált SSL VPN termékeket is kínál, olyan fontos szegmensek megszerzését is célba vette, mint a nagyvállalati és szolgáltatói piac.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés