Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kihirdették az IDF innovációs díjának nyerteseit

Dotkom

Kihirdették az IDF innovációs díjának nyerteseit

A Lenovo végzett az első helyen a díjazottak mezőnyében.

A Lenovo ThinkPad X41 táblagépe nyerte a San Francisco-i Intel Fejlesztői Fórum (IDF) most első ízben odaítélt ´Technology Innovation Accelerated´ innovációs fődíját.

A technológiai újító szellemet és az Intel új platformstratégiájának korai alkalmazását jutalmazó díjprogram döntőjében tizenhét termék versenyzett. Az Intel platformstratégiája a hardverek, szoftverek, szolgáltatások és támogatási megoldások integrálásával új képességeket kíván nyújtani a felhasználóknak az élet különböző területein – az otthoni és munkakörnyezetben, valamint a produktivitás, az információkezelés, a szórakozás és az egészségügyi ellátás területén.

A Lenovo három díjjal gazdagodott a programban. ThinkPad X41 Tablet modellje elnyerte a rendezvény legjobb termékének járó „Best of Show” díjat, és a „Mobil megoldások” kategóriájában is az első helyen végzett. A cég Intel Active Management technológiát alkalmazó ThinkCentre M52 rendszere a „Digitális iroda” kategóriában szerzett első helyezést.

A díjprogramba az IDF valamennyi kiállítója és szponzora nevezhette termékeit. A 30 jelentkezőből kiválasztott 17 döntőst több száz újságíró és elemző értékelte a Moscone Centerben megtartott háromnapos műszaki konferencia során.

„Az Intel platformstratégiájára épülő élvonalbeli technológiai megoldásokat népszerűsítő ´Technology Innovation Accelerated´ díjprogram azokat a cégeket és szakembereket jutalmazza, akik az ügyfelek elvárásait túlszárnyaló technológiákat hasznosítva, kreatív szemlélettel, izgalmas, új termékekkel állnak elő.” – nyilatkozta az IDF ügyvezető igazgatója, Rob Chapman.

Az Intel a program nemzetközi kiterjesztését tervezi. A március 7-e és 9-e közötti szintén San Francisco-ban megrendezendő IDF alkalmából ismét kiosztja majd „Technology Innovation Accelerated” díjait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés