Connect with us

Hirdetés

technokrata

Év eszköze díj a Ricoh két berendezésének

Dotkom

Év eszköze díj a Ricoh két berendezésének

´Pick of the Year – az év eszköze´ díj a Ricoh Aficio1515MF és az Aficio 2018D berendezéseinek.

A Ricoh Aficio1515MF és az Aficio 2018D megszerezte a tekintélyes ´Pick of the Year´ díjat. A Buyers Lab Inc (BLI), – a vezető, független irodatechnikai berendezéseket tesztelő szervezet – 2005. tavaszán, az 1. szegmensbeli multifunkciós berendezések közül a Ricoh termékeinek ítélte a legmagasabb kitüntetést.

A két győztes berendezés, az Aficio1515MF és az Aficio2018D könnyű kezelhetőségükkel, – egy mindenki által szívesen fogadott tulajdonsággal – emelkednek ki a sorból. Pete Emory – a BLI tesztelőlaborának menedzsere szerint a két berendezés egyértelműen kiérdemelte az 1. szegmensben a “legjobb választás” jelzőt, mert amellett, hogy rendkívül megbízható és könnyen kezelhető, a legproduktívabb is.

“A Ricoh rendkívül elégedett azzal, hogy a Buyers Laboratory alapos vizsgálatokat követően saját kategóriájában a legjobbként ismerte el az Aficio termékeket.” – mondta Jeroen van Beem, a Ricoh Europe termékmenedzsere. “Különösen az Aficio1515MF-re igaz, hogy széleskörű funkciókkal rendelkezik, úgymint nyomtatás, másolás, fax, szkennelés, kétoldalas üzemmód és fejlett dokumentumkezelési tulajdonságok. A “mindent az egyben” funkcionalitással, kiemelkedő termelékenységgel és a rendkívül vonzó nyomatdíjjal jellemezhető termék majdhogynem önmagát adja el. A BLI díját, a piac által is elismert, az ügyfelek elégedettségéért tett erőfeszítéseink bizonyítékaként tekintjük.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés