Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro megoldás az adathalászat és a kémprogramok ellen

Dotkom

Trend Micro megoldás az adathalászat és a kémprogramok ellen

Az InterScan Web Security Suite legújabb, továbbfejlesztett verziója a Trend Micro többrétegű integrált biztonsági megközelítését alkalmazva, már az átjáróknál megállítja a kémprogramokat, a szürke programokat, az adathalász támadásokat és a vírusokat.

A Trend Micro InterScan Web Security Suite 2.5 a vállalat átjáróbiztonsági megoldásának legújabb verziója, amelyet a vállalati hálózatokra az internetes átjárón keresztül bejutó kémprogramok, szürke programok, vírusok, adathalász támadások és más rosszindulatú kódok megállítására fejlesztettek ki. Kulcsfontosságú összetevője a Trend Micro többrétegű integrált megközelítésének, melynek segítségével a vállalat számos internetalapú fenyegetés ellen védi az ügyfeleit az üzleti hálózati környezetben. Ez a magas szinten skálázható és átfogó átjáróbiztonsági megoldás a vírusok és más rosszindulatú kódok ellen védi a vállalati hálózatokat. A termék emellett fokozott rugalmasságot és nagyobb kifinomultságot biztosít az IT biztonsági rendszergazdák számára a vállalati házirend felügyeletében.

Az InterScan Web Security Suite legújabb verziója számos új technológiát tartalmaz a kémprogramok elleni védekezéshez.. Amellett, hogy már az átjárónál megakadályozza a kémprogramok hálózatba jutását, az InterScan Web Security Suite kezdeményezheti az érintett kliensek tisztítását a már jelenlévő kémprogramok eltávolításához. Ez a művelet az opcionális Damage Cleanup Services (kárelhárítási) szolgáltatáson keresztül történik, amely segíti a kémprogramok eltávolítását, továbbá bármely, a kémprogramok által fertőzött szerver vagy munkaállomás helyreállítását – függetlenül attól, hogy található-e azokon telepített vírusvédelmi alkalmazás vagy sem.

Az InterScan Web Security Suite megakadályozza a kifelé irányuló „hazatelefonáló“ kommunikációt is, így megvédi a gyanútlan felhasználókat az adathalászati támadásoktól, melyek során a személyes információk egy hamis weboldal felé kerülnek továbbításra. Emellett a termék olyan kémprogramok ellen is használható, amelyek megkísérlik a fertőzött rendszerre vonatkozó információk összegyűjtését és azok visszaküldését a támadónak.

A rosszindulatú kódok észlelésére kifejlesztett, a weboldalakba AcitveX vagy Java alkalmazásként beilleszthető opcionális modul nemcsak a nemkívánatos önmagukat telepítő kémprogram csomagok ellen, hanem a kémprogram-keresők adatbázisában még nem megtalálható, legújabb kódok ellen is véd. Az opcionális URL-szűrő modul egy olyan kiterjedt adatbázis segítségével szűri ki a nem megfelelő webes tartalmakat, amely a böngészés során egy dinamikus besorolási technológia segítségével bírálja el a kérelmeket.

Elérhetőség
A Trend Micro InterScan Web Security Suite 2.5 jelenleg az Egyesült Államokban, Európában és az ázsiai csendes-óceáni térségben érhető el angol nyelvű felülettel. Ez a verzió jelenleg Windows 2000 vagy Windows Server 2003 környezetekben használható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés