Connect with us

Hirdetés

technokrata

Check Point: NGX-platformon alapuló egységes biztonsági architektúra

Dotkom

Check Point: NGX-platformon alapuló egységes biztonsági architektúra

A Check Point Software Technologies bemutatta NGX platform egységes biztonsági környezetet szolgáltat a határvédelmi, belső és web-biztonsági megoldások számára.

Az NGX a Check Point VPN-, tűzfal- és felügyeleti megoldásainak új főverziója. Az olyan alapvető technológiákon felül, mint az Application Intelligence, SecureXL és a SMART felügyeleti-architektúra, új szolgáltatásokkal és kibővített funkcionalitással látja el a Check Point több mint húsz termékét. Az NGX platform néhány legjelentősebb fejlesztése:
• A határvédelem, belső és web-biztonság egységes felügyelete csökkenti a biztonsági felügyelet költségét, mivel az adminisztrátor központilag határozhatja meg és felügyelheti a határvédelmi, belső és web-biztonsági házirendet – és mindezt egyetlen konzolból.
• A kiterjesztett intelligens vizsgálati technológiák több hálózat- és alkalmazás-típust védenek meg több fenyegetéstől, biztosítva az üzleti adatok bizalmasságát. Ugyanakkor bővített lehetőségeket is kínálnak a beszédkommunikáció bizalmasságának és rendelkezésre állásának biztosítására.
• A fejlett VPN-képességek, mint pl. a dinamikus útválasztás, nagyobb hatékonysággal és kevesebb erőforrással teszik lehetővé a nagy és összetett hálózatok menedzselését a vállalatok számára .

Egységes biztonsági architektúra
A Check Point teljes termékskálája számára egységes platformot kínál, és az egész hálózaton biztosítja, hogy minden védelmi pont kiegészíthető legyen az új és változó fenyegetésekkel szembeni védelemmel. A Check Point egységes biztonsági architektúrája a következő előnyöket nyújtja a felhasználó számára:
• Rálátás a teljes információ-biztonsági környezetre a hálózati és biztonsági események központi monitorozásával
• Az adminisztrációs költségek csökkentése az összes védelmi pont központi felügyeltével és monitorozásával
• Konzisztens biztonsági házirendek a teljes hálózatban, szabályozott megfelelés a vállalati biztonsági házirendek egyszerűbb végrehajtása és auditálása érdekében

Elérhetőség
A Check Point NGX 2005. május 30. előtt megvásárolható lesz, és az érvényes Check Point szoftver-követéssel rendelkező, meglévő felhasználóink számára a frissítés költségmentes.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés