Connect with us

Hirdetés

technokrata

LIBRA3S for SAP Business One országos szakmai verseny

Dotkom

LIBRA3S for SAP Business One országos szakmai verseny

Az idén 15. alkalommal rendezett a Volán Elektronika Rt. országos szakmai versenyt középiskolák számára gépi könyvelésből. Az Oktatási Minisztérium fővédnöksége és a Pénzügyminisztérium védnöksége alatt szervezett megmérettetésen 12 középiskolai csapat vett részt, és több mint félmillió forint értékű díjat osztottak ki.

A jövő számviteli szakértőinek képzése már a középiskolában megkezdődik. A Volán Elektronika Rt. az elmúlt 15 évben több mint 100 hazai közgazdasági szakközépiskolát támogatott LIBRA gazdálkodásirányítási megoldásával. A kezdeményezés keretein belül az iskolák díjmentesen juthattak a szükséges szoftverhez, és a diákok minden évben országos versenyen mérhették össze tudásukat.

Az idei versenyen a LIBRA3S for SAP Business One könyvviteli moduljaiban kellett jártasságukat bizonyítania a résztvevő tizenkét három fős csapatnak. A versenyre az ország minden pontjáról érkeztek diákok és felkészítő tanáraik. Az első két helyezett csapat a Veszprémi Közgazdasági Szakközépiskolából került ki, míg a harmadik helyen a szolnoki Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépiskola csapata végzett. Az első három helyezettnek és a verseny többi résztvevőinek a Volán Elektronika Rt., az Oktatási Minisztérium és a Pénzügyminisztérium közösen több mint félmillió forint pénzjutalmat ajánlott fel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés