Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens Communications a BT 21CN hálózatának preferált szállítója

Dotkom

A Siemens Communications a BT 21CN hálózatának preferált szállítója

A Siemens felelőssége az új architektúrában többek között media-gateway-ekre, Carrier-Ethernet termékekre, IP-útválasztókra, műszaki hálózat-támogatásra terjed ki.

A British Telecom 21CN (21st Century Network) néven átfogó hálózati programot indított meglévő hálózatainak és rendszereinek szerkezetváltására. Ennek keretében a Siemens Communications ágazata preferált szállítóként berendezéseket szállít, rendszerintegrációs és support-szolgáltatásokat nyújt a BT új hálózati infrastruktúrájának Metro-területén.

A 21CN hálózat egész világra kiterjedő, egységes IP-infrastruktúra, amely a felhasználóknak az eddigieknél nagyobb, könnyebben vezérelhető és költséghatékonyabb, funkciógazdag szolgáltatásokat és alkalmazásokat képes nyújtani, amilyen például a Triple Play és Video-on-Demand.

A Siemens felelőssége az új architektúrában többek között media-gateway-ekre, Carrier-Ethernet termékekre, IP-útválasztókra, műszaki hálózat-támogatásra terjed ki; továbbá különböző gyártók termékeinek kompatibilitás-vizsgálataira, majd ezt követő integrálására a BT-hálózatba.

A BT és a Siemens partneri kapcsolata úttörő munkát jelent innovatív kommunikációs szolgálatok új generációjának irányába. A 21CN program révén a BT lesz az első ”bejáratott” hálózat-üzemeltető, amely megteszi a homogén IP-alapú hálózathoz vezető lépést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés