Connect with us

Hirdetés

technokrata

Napi IPS frissítés a Juniper Networkstől

Dotkom

Napi IPS frissítés a Juniper Networkstől

„Egy hálózat csak annyira biztonságos, amennyire a legutolsó frissítése” – vallja a Juniper Networks, ezért napi frissítéseket bocsát az IPS felhasználók rendelkezésére.

A Juniper Networks Intrusion Detection and Prevention (IDP) termékei az elsők a behatolás megelőző rendszerek (IPS) között, amelyek napi azonosító minta frissítést kapnak. A Juniper Networks célja, hogy a felhasználók számára biztonságos és garantált hálózati hozzáférést biztosítson. Ezentúl minden munkanapon új azonosító minta frissítés áll a felhasználók rendelkezésére, de szükség esetén a többi napon is készül új csomag.

A hálózati támadások kockázata nem csökken. Az internet biztonsági problémáit kutató Carnegie Mellon University Software Engineering Institute CERT Coordination Center szerint 3780 sérülékenységet jelentettek be 2004-ben. Ezek közül bármelyik sérülékenység hálózati támadáshoz vezethet. A Juniper Networks biztonsági csapata által kibocsátott új napi frissítések is azt szolgálják, hogy megvédjék a felhasználókat az ilyen támadásoktól, beleértve a férgeket, trójai programokat, és egyéb fokozódó fenyegetéseket. A cél, hogy a biztonsági adminisztrátorokat ellássák a legnaprakészebb információval, hogy jobban tudják védeni a hálózatukat napjaink egyre kifinomultabb internetes támadásaival szemben.

A Juniper Networks IDP termékei integrálják az alkalmazási és hálózati szintű átláthatóságot az események felderítésével és kezelésével, így segítik a felhasználókat az inline támadás megelőzés gyors és megbízható bevezetésében. Inline módon telepítve, a Juniper Networks IDP hatékonyan azonosítja és megállítja a hálózati és alkalmazás szintű támadásokat mielőtt azok bármi kárt okoznának, így csökkenti a behatolások kezelésére fordított időt és pénzt. Az IDP nemcsak megvédi a hálózatot a támadásokkal szemben, hanem információt szolgáltat a hálózatban működő nem legális szerverekről és alkalmazásokról, amiket a rendszergazda tudta nélkül telepíthettek. Egy központosított, szabály alapú menedzsment lehetővé teszi a rendszer működésének finomhangolását, könnyű hozzáférést a rendszerlogokhoz, és testreszabható jelentéseket.

Az azonosító minták frissítésére agresszív terjesztési ütemezést alkalmaznak, ami napi frissítést jelent munkanapokon, és szükséghelyzet esetén történő frissítést a hétvégén. A Juniper Networks IDP felhasználók választhatnak, hogy a napi frissítést használják, vagy bevárják a heti frissítést, ami egy heti összesített frissítést jelent csütörtökönként, amikor a heti jelentés is elérhető. A heti frissítést választó IDP felhasználók számára szükséges frissítések továbbra is folyamatosan érkeznek e-mail értesítésekkel kísérve, megelőzendő, hogy bizonyos fenyegetések elterjedhessenek a hálózatukban.

A napi azonosító minta frissítések a Juniper Networks IDP teljes termékválasztékához elérhető, azaz a NetScreen-IDP 10, NetScreen-IDP 100, NetScreen-IDP 500, és a NetScreen-IDP 1000 eszközökhöz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés