Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új Amilo Pro V8010 noteszgép

Dotkom

Az új Amilo Pro V8010 noteszgép

A Fujitsu Siemens Computers még márciusban, a Hannoverben megrendezett CeBIT-en mutatta be a legújabb technológiát követő, felhasználóbarát professzionális noteszgépét, az Amilo Pro V8010-at.

A sokfajta konfigurációs lehetőséget kínáló modell a legújabb energiatakarékos Intel Centrino mobil technológiára épül, éles, 15,1 hüvelykes XGA TFT kijelzővel (1024×768 pixel) és ergonomikus billentyűzettel rendelkezik. Az Amilo Pro V8010 a perifériák gyakorlatilag korlátlan körét képes kezelni: a nyomtatóktól kezdve a szkennereken át a fényképezőgépekig. Súlya mindössze 2,6 kg. Emellett a legújabb technológiákat (DDR-2, PCI Express, Serial ATA) támogatja. Az opcionális portreplikátor gyorsítja és egyszerűsíti a külső eszközök csatlakoztatását.

Az elegáns megjelenésű noteszgép sokféle interfészt kínál:

– PC Card II (32 bit CardBus)
– „3-in-1” memóriakártya-olvasó
– Firewire
– Fast Infrared (Fast IrDa 1.1)
– Négy USB 2.0 port
– RJ-11 modem
– 1000 Mbit/s LAN (RJ-45)
– S-video kimenet (TV kimenet)
– Fejhallgató
– Mikrofon
– DC bemenet
– Opcionális WLAN és Bluetooth

A halk működés mellett meg kell említeni a Fujitsu Siemens Computers-től opcióként megvásárolható ManageIT Suite (Migration and Controlling) szoftvert, ami életciklus-kezelést biztosít a meglévő IT-infrastruktúrához. A noteszgép integrált biztonsági jellemzői folyamatos védelmet nyújtanak a jogosulatlan hozzáféréssel szemben, a biztonságot pedig a Symantec vírusirtó szoftvere és Ghost biztonsági másolatkészítő megoldása fokozza.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés