Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro OfficeScan

Dotkom

Trend Micro OfficeScan

A Trend Micro OfficeScan 7.0 verziója továbbfejlesztett, integrált kliens- és szerverbiztonsági megoldást kínál.

Az OfficeScan skálázható keretrendszere lehetővé teszi egyéni felhasználók vagy csoportok testreszabott házirendjének kialakítását, valamint együttműködést biztosít a Trend Micro többi biztonsági termékével és szolgáltatásával. A választható Kárelhárítási Szolgáltatások (Damage Cleanup Services) úgy kerültek kialakításra, hogy a rendszergazda közbelépése nélkül automatikusan eltávolítják a támadások nyomait és visszaállítják az ügyfelek és a szerverek fertőzöttség előtti állapotát, így jelentősen csökken a felügyeleti és a teljes birtoklási költség.

A továbbfejlesztett kémprogram-blokkoló képességek felismerik és leállítják a nem kívánt kémprogramokat, reklámokat, távoli elérésű eszközöket, tárcsázókat, viccprogramokat és jelszófeltörő alkalmazásokat. Az IDC szerint az összes számítógép 67%-án fut valamilyen kémprogram. Néhány fertőzött számítógépen több száz ilyen program található. (Forrás: „Worldwide Spyware 2004-2008 Forecast and Analysis: Security and System Management Sharing Nightmares” – Globális Kémprogram Előrejelzés és Elemzés 2004 és 2008 között: A biztonság és rendszerfelügyelet közös rémálmai, 2004. november)

Az OfficeScan 7.0 verzió a Cisco Systems Network Admission Control (NAC) programjának részét képező Cisco Trust Agent technológiával is együttműködik, ezáltal segítséget nyújt a biztonsági házirend betartatásában és véd a vírusok és férgek ellen. Kompatibilis a 32- és 64-bites Windows szerverekkel is.

A Trend Micro OfficeScan terméke most a következő verziókban érhető el:
• OfficeScan Client Edition – hálózati munkaállomások centralizált védelme személyes tűzfal védelemmel kombinálva
• Enterprice Suite with OfficeScan Client/Server Edition – átfogó vírus- és kémprogramvédelem, valamint internetalapú támadások elleni védelem a hálózati szerveren és a hálózati kapcsolatban lévő ügyfelek szintjén, személyes tűzfal védelemmel a munkaállomásokon



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés