Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb szélesképernyős Toshiba noteszgép

Dotkom

A legújabb szélesképernyős Toshiba noteszgép

Filmek nézésére (is) tökéletes.

A Satellite M35X-S163 számozást kapott modelljének egyik legszembetűnőbb jellemzője a 15,4 colos LCD képátló – ebből a témában jártasak minden, a notebookról készült kép megtekintése nélkül is tudják, hogy szélesképernyős kialakítású. Ez az elrendezés elsősorban a 16:9-es képaránnyal bíró filmek nézését teszi kényelmesebbé; nem véletlen, hogy a Toshiba is leginkább azok számára ajánlja a modellt, akik gyakran néznének DVD-t út közben.

Az 1000 dolláros indulóáron kapható eszköz egyéb paramétereit tekintve már szerényebb képességekkel van ellátva, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne használható, sőt! A komoly 3D-s alkalmazások megfelelő sebességen való futtatásától eltekintve minden igényt ki tud elégíteni a 360-as típusszámú, 1,4 GHz-es órajellel rendelkező Celeron M processzor. A lemezek befogadásáról egy DVD-t és CD-t olvasni, illetve ez utóbbi médiát írni is képes meghajtó gondoskodik, de ha úgy tartja a felhasználó kedve, akkor akár fel is másolhatja kedvenc filmjeit a háttértárra: ennek 60 GB-os kapacitása jó darabig elég lesz.

Képes vezetékmentes hálózati csatlakozásra is a 802.11 b/g szabványt támogató chipje révén; emellett egy Firewire porttal is ellátták, hogy a digitális videofelvevőket is csatlakoztatni lehessen hozzá. A Satellite család ezen modelljét három 2.0-s USB porttal is felszerelték tervezői.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés