Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell felvásárolja a Tally Systems Corporationt

Dotkom

A Novell felvásárolja a Tally Systems Corporationt

A vezető eszközgazdálkodási megoldásokat biztosító vállalat felvásárlásával a Novell díjnyertes ZENworks Suite rendszerfelügyeleti csomagjának kínálatát egészíti ki.

A Novell bejelentette a Tally Systems felvásárlását. A Novell a cég felvásárlásával egyesíti az iparág vezető erőforrás-felügyeleti és eszközgazdálkodási technológiáit, illetve tovább bővíti a ZENworks rendszerfelügyeleti kínálatát. A Tally Systems rendszerfeltáró és készletező, licenckezelési, valamint szoftverhasználati és trendelemző képességekkel rendelkező integrált eszközkészlettel rendelkezik. Szolgáltatásaira építve a Novell ügyfelei kihasználhatják egy hatékony felügyeleti platform előnyeit a rendszerek, információk és eszközök nyomon követéséhez a vállalat egészében. A megoldás a szoftverlicencek használati feltételeinek és a kormányzati szabályozásoknak – mint például az Egyesült Államokban a Sarbanes Oxley Act törvény – való megfelelést is biztosítja. A Novell várakozásai szerint a felvásárlás április közepén fejeződik be.

A Tally Systems eszközgazdálkodási funkcióinak és a Novell változás- és konfigurációkezelő szolgáltatásainak egyesítésével a vállalatok olyan hatékony megoldáshoz juthatnak, amely biztosítja az előírt szabályozások betartását, csökkenti a szoftverköltségeket és felkészíti a vállalatokat a szoftverauditokra. „Napjaink üzleti környezetében nélkülözhetetlen a szabályozások betartása, amelyhez az informatikai eszközök pontos nyomon követhetősége és naprakész nyilvántartása szükséges.” – mondta Jack Messman, a Novell elnök-vezérigazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy csatlakozhatunk a Novell csapatához, és további értéket biztosíthatunk a Novell ügyfeleinek.” – mondta Ted Jastrzembski, a Tally Systems elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés