Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új tábla PC-k a Fujitsu Siemens-től

Dotkom

Új tábla PC-k a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta új, ST502x sorozatú Stylistic táblagépeit.

A mindössze 1,56 kg tömegű táblagép az Intel legújabb energiatakarékos Ultra Low Voltage Centrino Mobil Technológiáját alkalmazza, és szabványos vezeték nélküli LAN illetve Bluetooth csatlakozási képességekkel is rendelkezik. A Stylistic ST5020 kijelzője csaknem 180 fokos látószögből is jól olvasható, így a gép közvetlen felhasználóján kívül mások is közvetlenül a képernyőn követhetik a prezentációkat.

A Fujitsu Siemens Computers több mint 12 év tábla PC-fejlesztési és -gyártási tapasztalatait sűrítette az új Stylistic sorozatba. A kiegészítők széles körével kombinálható Stylistic ST502x sorozat többféle mobil munkakörnyezetben is jól használható. Az ST5021 modellszámú változat reflektív kültéri kijelzővel rendelkezik, így erős napfényben is könnyen olvasható. A Stylistic ST502x sorozat tagjai billentyűzettel, egérrel és más perifériákkal (például DVD/RW-meghajtó) kiegészítve PC-ként is használhatók – ilyenkor csupán dokkolóállomásába kell helyezni a tablet PC-t.

Biztonság
A Fujitsu Siemens Computers táblagépei a legszigorúbb biztonsági szabványok követelményeit is kielégítik. A rendszert és az adatokat strapabíró magnéziumház védi a napi használat során fellépő sérülésektől. Az öt hardvergombbal egyedi hozzáférési kód programozható, amelyet a felhasználónak mindig meg kell adnia a rendszer indításakor. A gyakrabban használt alkalmazások és a fontosabb táblagép-jellemzők is a gombokkal indíthatók illetve aktiválhatók. A digitális fényképek kezeléséhez beépített Smart kártyaolvasóval rendelkezik, ezért a PCMCIA slot más célokra használható. A gépen tárolt adatokat a tranzakciók biztonságát is garantáló standard TPM (Trusted Platform Module) védi az illetéktelen hozzáféréstől.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés