Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelem már a Windows sérülékenység bejelentéskor

Dotkom

Védelem már a Windows sérülékenység bejelentéskor

A Juniper Networks bejelentése szerint IDP és tűzfal eszközei azonnali (zero-day) védelmet nyújtanak a hét elején a Microsoft által bejelentett MS04-042 sérülékenység ellen.

A Juniper Networks behatolás detektálási technológiát (intrusion prevention systems – IPS) képviselő IDP eszközei (Intrusion detection and prevention – IDP) és tűzfal megoldásai azonnali védelmet nyújtanak az MS04-042 Denial of Service sérülékenység és távoli kód végrehajtással kapcsolatos sérülékenység ellen, melyet a Microsoft „fontos” komolyságú sérülékenységnek kategorizált.

Ezenfelül a Juniper Networks biztonsági megoldásai védelmet nyújtanak az ugyanekkor bejelentett egyéb sérülékenységekkel szemben is. A Juniper Networks IDP eszközei felismerik és megakadályozzák az MS04-043-as számú sérülékenységet, mely a Hyper Terminállal függ össze, mely lehetővé teszi, hogy a támadó teljes ellenőrzése alá vonja az érintett rendszereket.

A Juniper Networks IDP berendezései, melyek a legutóbbi operációs rendszer verziót futtatják (IDP operating code 3.0r3), képesek felismerni és megakadályozni a Microsoft a távolis kód végrehajtással kapcsolatos MS04-045 számú sérülékenységet, mely lehetőséget biztosít a támadó számára az érintett rendszerek feletti irányítás megszerzésére vagy DoS (denial-of-service) támadás végrehajtására a Windows szervereken.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés