Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Netsize a legdinamikusabban növekvő európai vállalatok sorában

Dotkom

A Netsize a legdinamikusabban növekvő európai vállalatok sorában

A 2004-es Deloitte Technology Fast 500 EMEA lista szerint – a 2. leggyorsabban fejlődő technológiai vállalat. Az utóbbi öt évben elért rendkívüli mértékű, 75.901%-os bevétel-növekedése megszilárdítja a Netsize piacvezető pozícióját a mobil megoldások területén.

A mobil üzleti és szórakoztató megoldásokat szállító Netsize a 2004-es Deloitte Technology Fast 500 EMEA listája szerint az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát felölelő régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatai közé tartozik.

A vállalat az utóbbi öt év 75.901%-os növekedése alapján érte el előkelő helyezését. A térség 21 országában található – állami és magánkézben lévő – technológiai vállalatok széles körének üzleti trendjeit és háttérstatisztikáit elemezve megállapításra került, hogy a Netsize növekedését csupán az utazási szolgáltatásokat kínáló lastminute.com szárnyalta túl.

A tekintélyes Deloitte-lista a legobjektívabb olyan iparági rangsorolás, amely a technológiai szektorra koncentrál. A listát a Deloitte technológiai, média és telekommunikációs (TMT) csapata állítja össze és szponzorálja.

A 18 országban jelen lévő Netsize mobil- és tartalomszolgáltatási megoldásaival folyamatosan a növekvő európai piac élvonalában van. A globális márkák által használt, a bevételek maximalizálását, a márka ismertségének javítását és az üzleti hatékonyság optimalizálását szolgáló, vezeték nélküli üzleti megoldások terén is a kontinens piacvezetőinek sorába lépett. A Netsize ügyfelei között olyan vezető márkák képviseltetik magukat mint a Federal Express, a JC Decaux és a Yamaha.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés