Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Workstations: ˝Designed for Windows XP˝ tanúsítvány

Dotkom

Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Workstations: ˝Designed for Windows XP˝ tanúsítvány

Az új generációs Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Windows Workstations sikeresen teljesítette a Microsoft tanúsítvány megszerzéséhez szükséges követelményeket. A termék a mobil felhasználók által használt Intel Centrino technológiát is támogatja, ezért a Kaspersky Labs az Intel Software Identifier program résztvevőjévé vált.

A „Designed for Windows XP“ tanúsítvánnyal rendelkező termékek teljes mértékben megfelelnek azoknak a funkcionális, műszaki és vásárlói elvárásoknak, melyek biztosítják, hogy a termék zökkenőmentesen fusson Windows XP környezetben. A teszteket sikeresen teljesítő termékek – például a Kaspersky Anti-Virus – dobozain és marketing anyagain feltüntetik a „Designed for Windows XP“ logót.

A Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Windows Workstations teljes mértékben támogatja a mobil felhasználók által használt Intel Centrino technológiát. Ennek köszönhetően a vírusirtó adatbázisok frissítése még az Internet-kapcsolat megszakadása esetén is garantált. A vírusvédelmi megoldások megfelelően működnek kapcsolat nélkül, és problémamentesen használhatók akkor is, ha a felhasználók készenléti állapotról kapcsolat nélkülire, illetve más állapotokra váltanak.

„A ´Designed for Windows XP´ tanúsítvány a Kaspersky Anti-Virus minőségét elismerő független minősítés. Üzleti partnereink biztosak lehetnek benne, hogy a Kaspersky Labs termékei maximális védelmet nyújtanak a Windows XP rendszert futtató és az Intel Centrino technológiát használó hálózatok számára.“ – mondta Alexey Kalgin, a Kaspersky Lab termékfejlesztési részlegének vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés