Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia-divatsorozat tervezésének története

Dotkom

A Nokia-divatsorozat tervezésének története

Nokia 7280. Nokia 7270. Nokia 7260.

Az 1920-as évekre leginkább a változás évtizedeként emlékszünk, amikor megszületett a modernitás, virágzott a formatervezés és az építészet. A fontos művészeti mozgalmak kora volt ez, az individualizmus kezdete, a női divat felszabadulása, a pazar és színpompás dolgok egyeduralmának időszaka.

A Nokia tervezőcsapata az 1920-as évek merész és különleges stílusát felidézve, a múlt csillogását és pompáját a legfrissebb technológiával vegyítve egy megihlető divatkollekciót alkotott meg napjaink divatkedvelő mobilvásárlói számára.

Az 1920-as évek életigenlése, művészi ízlése, szenvedélye és formatervezése előtt tisztelgő legújabb Nokia alkotások a modern stílus hajnalának hangulatát ragadják meg. A világ formatervezési irányvonalainak figyelembevétele és a legfontosabb divattal kapcsolatos tudnivalók elmélyült kutatása révén a Nokia tervezőcsoportja tudásának, szakértelmének és sokoldalú tehetségének ötvözésével olyan sorozatot alkotott, amely hamarosan berobban a nemzetközi divatba.

A Nokia legendás korszak által megihletett tervezői a ragyogás, a dráma, és a letisztult ellentétek korszakába csábítanak minket. A csapat a régi és az új hatásokat keveri és értelmezi sajátos módon úgy, hogy a megszületett készülékkel napjaink vásárlói egyéniségüket és egyéni stílusukat fejezhetik ki.

A sorozat minden tagja a színek és az élet extravaganciáját juttatja eszünkbe. A telefonok az art deco stílus energiáját és grafikus vonalvezetését használják, ugyanakkor lenyűgöző, modern kifinomultságot árasztanak. Az egyszerre komoly és játékos három telefon ellenállhatatlanul csábító domborulataival és geometrikus formáival a klasszikus városi stílusjegyek és napjaink stílusának megtestesítője.

A merész színárnyalatokban pompázó kollekció magára vonja a tekinteteket. A fekete érzéki csillogása a vörös elemek fényes és szexi energiájával alkot ellentétpárt. Az izgalmas színes elemek a merész, ékszerre hasonlító krómrészletekkel együtt az art deco stilizált árnyalataira emlékeztető, csodálatos csillogással és luxussal idézik fel az 1920-as éveket.

Az 1920-as évek ihlette, modern technológiával felszerelt készülékek mindegyike finom formák és fényes vonalvezetés révén kel életre.

Mint ahogyan az a Nokia honlapján is áll: „Art deco ez, a legszebb futurisztikus köntösben.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés