Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec: együttműködés a Windows XP SP2-vel

Dotkom

Symantec: együttműködés a Windows XP SP2-vel

A Symantec bejelentette, hogy nemsokára elérhetővé válik termékeihez egy frissítés, aminek révén azok tökéletesen együtt tudnak majd működni a Windows XP legújabb javítócsomagjával.

Az IBM mellett a Symantec is kénytelen változtatásokat eszközölni a már többször elcsúsztatott megjelenésű Windows XP Service Pack 2 kiadása okán. Amint azzal bizonyára már sokan tisztában vannak, a Microsoft legújabb javítócsomagja magában foglal egy továbbfejlesztett tűzfalprogramot és egy olyan eszközt, a Windows Security Centert, ami képes monitorozni az adott rendszer biztonságosságát. A neves IT-biztonsággal foglalkozó fejlesztő ezért hamarosan felfrissíti szoftvereit, hogy minél jobban kiaknázhassa a változások előnyeit.

A Symantec ugyanis holnaptól kezdve angol nyelvű Norton szoftvereihez olyan frissítést fog kiadni, amely révén azok natív módon támogatják majd a Windows Security Centert. A frissítés világszerte elérhetővé válik az elkövetkező hetekben, lehetővé téve ezzel, hogy a Symantec termékek kommunikálni tudjanak a WSC-vel, s akár ilyen módon is meggyőződhessen a felhasználó PC-jének biztonsági szintjéről. A fejlesztő minden felhasználójának javasolja a frissítéseket, lehetőleg még azelőtt, hogy az SP2-t feltelepítenék – így elkerülhetők azok a téves hibaüzenetek, melyeket ez utóbbi esetben a WSC jelenthet az internetező felé.

Visszatérve az augusztus 10-i indulásra: a Symantec ekkor az SP2-ről és a Norton termékek kompatibilitásáról is egy részletes ismertetőt tesz közzé, amely magában foglal egy gyakran feltett kérdések (FAQ) részt is. További részletek az alábbi linken, 10-től.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés