Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech új mérföldkövet jelent be

Dotkom

A Logitech új mérföldkövet jelent be

50 millió vezeték nélküli PC-perifériaeszközt szállított a Logitech.

A vezetéknélküli számítógépes eszközöket gyártó Logitech International bejelentette, hogy több mint 50 millió vezetéknélküli perifériaeszközt szállított a világ minden részére, többek között billentyűzetet, egeret és hanyattegeret (trackballokat). Miután a Logitech 1991-ben piacra dobta az első rádiófrekvenciás, vezetéknélküli egeret, majd 1998-ban bevezette az első vezetéknélküli egér-billentyűzet kombinációt, az emberek az egész világon felfedezhették azt a szabadságot, amelyet a vezetéknélküli technológia kínál számukra. Így kényelmesen összeköthetik számítógépüket a digitális világgal, anélkül, hogy vezetékek korlátoznák őket, vagy egymásba gabalyodnának.

Egy felmérés szerint, amely a Logitech megbízásából 2004 februárjában készült, az amerikai vásárlók 80%-a hallott már a vezetéknélküli perifériaeszközökről. Az Egyesült Államokban a vezetéknélküli egerek és billentyűzetek kiskereskedelmi forgalma 2004 áprilisára elérte az évi 230 millió dollárt, amely 48%-os növekedést jelent az előző évhez képest. (Ezt a felmérést a The NPD Group nevű piackutató cég végezte.) Franciaországban és Németországban a vezetéknélküli egerek és billentyűzetek kiskereskedelmi forgalma 2004 áprilisára éves szinten elérte a 168 millió dollárt, azaz 25%-kal nőtt a megelőző évhez képest. (Ezt a felmérést a GfK piackutató cég végezte.)

A Logitech kiskereskedelmi forgalomra szánt termékei között minden fajta vezetéknélküli perifériaeszköz megtalálható. Ezek között van a stílusos Logitech diNovo Media Desktop, amely Bluetooth kábel nélküli technológiával működik. Szintén ide sorolhatók a 27 MHz-es rádió technológiával működő egér-billentyűzet kombinációk, mint például a közép-hatótávolságú Logitech Cordless MX Duo és a kedvező árú Logitech Cordless Desktop Express. A Logitech többféle vezetéknélküli optikai egeret kínál a desktopok és a laptop PC-k felhasználóinak, például a népszerű Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks egeret.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés