Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Symantec befejezte a Brightmail felvásárlását

Dotkom

A Symantec befejezte a Brightmail felvásárlását

Az élenjáró levélszemét elleni megoldás kiegészíti a Symantec átjáróvédelmi kínálatát.

A Symantec Corporation a Brightmail eredetileg 2004. május 19-én bejelentett felvásárlásához megkapta a felügyeleti szervek jóváhagyását, és az ügylet határidő előtt befejeződött. A Symantec ezzel a felvásárlással a szakma legátfogóbb üzenetvédelmi megoldását tudja majd nyújtani ügyfeleinek.

A Symantec most a Brightmail élvonalbeli levélszemét-ellenes megoldásának a Symantec átjárókra készült kínálatába történő integrálására összpontosít, hogy ezzel újfajta védelmet hozzon létre, emellett azt tervezi, hogy a Brightmail szűrőeljárásán átáramló hatalmas mértékű e-mail-forgalmat a közelgő veszélyekre való figyelmeztetés új forrásaként fogja hasznosítani.

A Brightmail élvonalbeli levélszemét-ellenes technológiája a levélszemétnek, a vírusoknak és a nem kívánatos üzeneteknek az Internet-átjárón történő kiszűrésével védi a vállalatok és vezeték nélküli szolgáltatók hálózatát. A Brightmail Anti-Spam többféle saját fejlesztésű eljárásnak, a világra kiterjedően telepített észlelőhálózatnak és a szabályok dinamikus célba juttatásának a használatával a tévesen károsnak talált jogos levelek (a hamis találatok) számát egymilliónyi üzenet között egynél kevesebbre csökkentve azonosítja és szűri ki a kéretlen, illetve a nem kívánatos elektronikus üzeneteket.

A Brightmail Anti-Virus immár a Symantec díjnyertes vírusellenes technológiáját egyesíti a Brightmail nagy teljesítményű, méretezhető struktúrájával. A Brightmail Anti-Virus a fertőzött üzeneteknek az Internet-átjárón történő megállításával és megtisztításával a világ legnagyobb hálózati szolgáltatóinak a hálózatok megvédésére, a végfelhasználóknak pedig az e-maillel terjedő vírusok ellen nyújt megoldást.

A Brightmail Reputation Service a levélszemét elleni termék kiegészítéseként további védelmi réteget biztosít a vállalkozásoknak az üzenetekkel terjedő veszélyforrások ellen, mivel általa a levélszemét forrásaként azonosított helyről érkező üzeneteket is ki lehet zárni. A Brightmail Anti-Fraud a megalapozott üzleti kapcsolatokat védi a tisztességtelen, a gazdasági vagy a személyes adatok ellopása céljából a jogos kommunikációt utánzó e-mailektől.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés