Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Oracle még szorosabbra fűzi kapcsolatait az ISV közösséggel

Dotkom

Az Oracle még szorosabbra fűzi kapcsolatait az ISV közösséggel

A 2004-es üzleti év során 40%-kal nőtt az Oracle független szoftverszállítói partnereinek (ISV) száma.

Az Oracle bejelentette, hogy egyre több független szoftverszállító (ISV) csatlakozik partnerközösségéhez. A vállalat globális üzleti tevékenységében alapvető szerepet játszanak legkülönbözőbb jellegű partnerei; bevételeinek 40 százalékát rajtuk keresztül realizálja az Oracle. Emellett a 2004-es üzleti év során 40%-kal nőtt az Oracle PartnerNetwork partnerhálózatban résztvevő független szoftverszállítók száma. Mindezeket szem előtt tartva 2004. június 29-én és 30-án San Franciscóban az Oracle megrendezi az első Oracle PartnerNetwork ISV Fórumot, ahol az Oracle alapú megoldások gyorsabb és hatékonyabb kifejlesztését segítő újdonságokat mutat be a vállalat partnereinek.

Az Oracle folyamatosan törekszik partnerközösségének még szélesebb körű és eredményesebb támogatására, ezért olyan új eszközöket, szolgáltatásokat és képzési lehetőségeket biztosít számukra, amelyekkel még több Oracle alapú megoldást adhatnak el, és azok működését a különböző ágazatok sajátos igényeihez igazíthatják.

A Linux elterjedése is jelentős mértékben hozzájárult az Oracle partnerhálózatában résztvevő ISV-k számának növekedéséhez. Ma több mint ezer olyan kereskedelmi forgalomban kapható megoldás van, amelyet ISV-partnerek fejlesztettek ki az Oracle/Linux platformra, és az Oracle ISV-k több mint 80 százaléka szállít Linux-megoldásokat.

Az Oracle nemzetközi partnerhálózatában jelenleg mintegy 6.100 ISV vesz részt tagként, az Oracle Technology Network (OTN) fejlesztői közösségnek pedig 204 ezer olyan tagja van, akik saját bevallásuk szerint független szoftverszállítók számára fejlesztenek szoftvereket. Az Oracle10g technológia bevezetését és annak új árképzési lehetőségeit, illetve önkiszolgáló felügyeleti funkcióit több mint ezer olyan ISV fogadta lelkesen, akik jelentkeztek a korai kipróbálási programra annak érdekében, hogy visszajelzéseikkel elősegítsék a termékek sikerét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés