Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM és Dassault Systèmes: dinamikus partnerkapcsolat

Dotkom

IBM és Dassault Systèmes: dinamikus partnerkapcsolat

Idén az IBM és a Dassault Systèmes nyilvánosságra hozták tervüket a Dassault Systèmes PLM-alkalmazásainak és az IBM köztesszoftver-megoldásainak (middleware) még szorosabb integrálására.

Európa legnagyobb szoftverfejlesztő laboratóriuma, a több mint 3.800 szakembert foglalkoztató Dassault Systèmes S.A. és az informatikai ágazat nemzetközi piacvezetőjeként ismert IBM 22 éve ápol stratégiai partnerkapcsolatot a Catis, Enovia és Smarteam szoftverek fejlesztése, marketingje, globális értékesítése, és támogatása terén.

Az együttműködés során mindkét cég saját alaptevékenységére koncentrál: a Dassault Systèmes a CAD/CAM/CAE/PDM és kollaborációs termékéletciklus-kezelő (PLM) alkalmazások szegmensében szerzett élvonalbeli technológiai pozícióját, az IBM pedig ágazati szakértelmét, valamint a tanácsadás, a szolgáltatásnyújtás, a marketing és a támogatás terén kiépített erősségeit veti be a siker érdekében.

A páros együtt a világ legnagyobb PLM-fejlesztési csoportjának és szállítójának számít, és egyedülállóan széles választékkal látja el a piacot innovatív megoldásokból.

Az IBM és a Dassault Systèmes bevált PLM-megoldásait, valamint tanácsadási és egyéb szolgáltatásait igénybe vevő gyártócégek – mérettől függetlenül – értékes versenyelőnyre számíthatnak. A közös kínálat felgyorsítja az ügyfelek számára az új termékek piacra vitelének idejét, az innovációt, és új árbevétel-termelési illetve költségmegtakarítási lehetőségeket nyit meg előttük.

2004-ben a még egyszerűbb és hatékonyabb termékfejlesztést szem előtt tartva az IBM és a Dassault Systèmes nyilvánosságra hozták tervüket a Dassault Systèmes PLM-alkalmazásainak és az IBM köztesszoftver-megoldásainak (middleware) még szorosabb integrálására. A kezdeményezés célja a kliens PLM-platformok és más üzleti alkalmazásszoftverek, valamint a régebbi technológiájú rendszerek egymáshoz illesztésének támogatása.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés