Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG 10 millió forint összértékű terméket oszt szét

Dotkom

Az LG 10 millió forint összértékű terméket oszt szét

Az LG Electronics és a Sláger Rádió adományozási programot hirdet „Gyermekeinkért”.

Az LG Electronics Magyar Kft. és a Sláger Rádió bejelentette, hogy az LG Electronics Magyar Kft. adományozási programot indít társadalmi szervezetek számára. Az LG Electronics Inc. világszerte komoly összegeket áldoz karitatív célokra, a közösség szolgálatára. A pályázati rendszerben induló program során az LG 10 millió forint összértékű terméket oszt szét a pályázat nyertesei között.

Ingyenes adományt (LG termékeket: hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő, porszívó, TV, videomagnó, hordozható CD-s rádiómagnó, számítógép-monitor, mobiltelefon) igényelhetnek mindazok a közhasznú, nem profitorientált társadalmi szervezetek (állami intézmények, egyesületek, szövetségek, szervezetek, alapítványok és egyéb intézmények), amelyek fő tevékenysége a gyermekek életkörülményeinek javítása. Ebbe a körbe beleértendők azok a tevékenységek, amelyek a gyermekek testi-lelki fejlődését szolgálják. Előnyben részesülnek azok a közhasznú szervezetek, amelyek a vonatkozó törvények szerint kiemelten fontos célokat szolgálnak, illetve jogosultak a hatályos társasági adótörvény 7. § (7) bekezdésében említett igazolás kiállítására.

A pályázat védnöke Göncz Árpádné, a Kézenfogva Alapítvány kuratóriumának elnöke, a tanácsadó testület tagjai között szerepel Dr. Buday-Gyarmati Andrea gyermekorvos és Levente Péter előadóművész is.

A pályázat beérkezési határideje 2004. május 20. csütörtök 10:00 óra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés