Connect with us

Hirdetés

technokrata

McAfee – kombinált védelem vírusok, kéretlen levelek és támadások ellen

Dotkom

McAfee – kombinált védelem vírusok, kéretlen levelek és támadások ellen

A Network Associates a San Franciscoi RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot.

A Network Associates a San Franciscoi RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot, amely kombinált védelmet nyújt a vállalatok asztali és kiszolgáló gépeinek, átjáróinak és csoportos alkalmazásoknak a vírusok, férgek, hacker támadások, kéretlen reklámlevelek és a nem megfelelő vagy rosszindulatú tartalmak ellen. Az új programcsomag segítségével a rendszeradminisztrátor a McAfee mélységi védelmi stratégiáját alkalmazó többszintű védelmet nyújthat a vállalati rendszer egészének.

A programcsomag kiegészíti a McAfee Active Mail Protection csomagot. Ez utóbbi programcsomag a megelőző típusú vírusvédelmi megoldások mellett fejlett kéretlen reklámlevelek elleni védelmet, tartalomszűrést és központi, felhasználói csoportokra kialakított szabályzatmenedzsmentet is kínál.

A McAfee Active Threat Protection Suite magában foglalja a VirusScan Enterprise, a McAfee Desktop Firewall, a McAfee GroupShield, a McAfee SpamKiller, a McAfee WebShield SMTP megoldásokat, valamint egy rövid, bevezető ajánlat erejéig a McAfee PortalShield Microsoft SharePoint portálszerverhez készült verzióját is. Az összes összetevő központilag menedzselhető az ePolicy Orchestrator (ePO) alól.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés