Connect with us

technokrata

A Siemens Transportation Systems SAP-vel gyorsítja termékfejlesztési folyamatait

Dotkom

A Siemens Transportation Systems SAP-vel gyorsítja termékfejlesztési folyamatait

A vasúti rendszerek vezető szállítója a mySAP PLM megoldással ésszerűsíti globális termékfejlesztési gyakorlatát.

Az SAP AG bejelentése szerint a Siemens AG vasúti rendszerek fejlesztésére szakosodott leányvállalata, a Transportation Systems Group (TS) a z SAP mySAP Product Lifecycle Management (Termékéletciklus Management) megoldásának segítségével ésszerűsíti üzleti folyamatait és gyorsítja termékfejlesztési tevékenységét. Ezzel a megoldással a vállalat hatékonyabb termékadat-kezelést valósíthat meg, és javíthatja a különböző telephelyeken működő üzletágai közötti együttműködést.

A bejelentésre Münchenben, az SAP február 17-én és 18-án megrendezett európai logisztikai és ellátásilánc-kezelési konferenciáján (SAP Logistics and Supply Chain Excellence 2004 European Conference) került sor.

A mySAP PLM-mel a vállalat összes termékfejlesztési – és projektadatát (például: a projektterveket, a termékinformációkat, a termékszerkezet adatait, a műszaki változásokat) egyetlen rendszerben konszolidálhatja.

A világ különböző pontjain található nyolc üzletág több mint 7.500 felhasználója két területen – a vasúti szerelvények és ezen belül a nagy sebességű vonatok gyártásában, valamint a vasútforgalmi vezérlőrendszereket is magában foglaló infrastruktúra kialakításában – fogja használni a PLM megoldást az egyedi rendelésre történő tervezés és gyártás folyamatainak támogatásra. Az SAP megoldással a Siemens termékfejlesztői, mérnökei, szerviz-technikusai, beszerzési részlege és értékesítői a termékéletciklus valamennyi szakaszában közösen tudnak dolgozni ügyfeleik egyedi szükségleteinek kielégítésén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin