Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro: átfogó vírusvédelmi, tartalombiztonsági és spamszűrő megoldás

Dotkom

Trend Micro: átfogó vírusvédelmi, tartalombiztonsági és spamszűrő megoldás

A Trend Micro bejelentette, hogy a teljes EMEA régióban elérhetők új termékei, amelyek az átfogó, könnyen bevezethető, olcsó és könnyen menedzselhető vírusvédelmi és antispam megoldásokat igénylő kis- és középvállalkozások szükségleteit elégítik ki.

A Trend Micro Client Server Suite for Small and Medium Businesses 2.0, a Trend Micro Client Server Messaging Suite for Small and Medium Businesses 2.0, a Trend Micro InterScan VirusWall for Small and Medium Businesses 5.0 és a Trend Micro NeaTSuite for Small and Medium Businesses termékek a nagyvállalatok biztonsági megoldásainak előnyeit kínálják az olyan kis- és középvállalkozásoknak, amelyek minimális informatikai erőforrásokkal vagy azok hiányában működnek.

Manapság a kis- és középvállalkozások (KKV) pontosan azokkal a vegyes fenyegetésekkel (például a Blaster féreg) és tömeges levelezéssel kapcsolatos fenyegetésekkel (például a SoBig.F féreg) néznek szembe, mint a nagy szervezetek, azonban gyakran nem rendelkeznek megfelelő erőforrásokkal az ilyen gyorsan terjedő és nehezen megfogható vírusok kezeléséhez, vagy pedig erőforrásaikat az e-mail rendszerek működését akadályozó spam kezelésére kell fordítaniuk. A kis- és középvállalkozások általában kevés vagy részmunkaidős informatikai személyzettel rendelkeznek, és korábban legtöbbször az egyedi asztali vírusvédelmi megoldásokra korlátozódott védelmük. A jelenlegi vállalati szintű szervezeteknek készült megoldások gyakran túl bonyolultak, drágák és erőforrásigényesek ahhoz, hogy a KKV ügyfelek hasznukat vehessék.

Az új Client Server Suite for SMB, Client Server Messaging Suite for SMB, InterScan VirusWall for SMB és NeaTSuite for SMB termékekkel a Trend Micro a KKV ügyfelek igényeit célozza meg az asztali, szerver, átjáró és Microsoft Exchange levelezési rendszerek biztonságának megteremtéséhez. Ezek az azonnal bevezethető termékek könnyen telepíthetők és konfigurálhatók, valamint egyetlen felületen keresztül kínálják funkcióikat a biztonságos működtetéshez kapcsolódó telepítési, betanulási és karbantartási költségek csökkentéséhez.

A Client Server Suite for SMB 2.0 az asztali és hordozható számítógépek, valamint a file- és alkalmazásszerverek védelmét látja el egy egyszerű, integrált konzolon keresztül. Vírustámadás esetén a frissítés egyetlen helyről eljuttatható az összes számítógépre, így a vírustámadás során kritikus fontosságú idő takarítható meg az új fenyegetések bejutásának megakadályozásához. A Client Server Messaging Suite for SMB 2.0 az asztali és szerver számítógépek védelme mellett a házon belüli Microsoft Exchange szervereknek is védelmet nyújt. Ez a csomag beépített heurisztikus spamszűrő technológiát is tartalmaz, amellyel lecsökkenthető a spamvédelmi megoldások költsége és bonyolultsága.

Az InterScan VirusWall for SMB 5.0 egy teljes körű szolgáltatást nyújtó átjáróvédelmi és tartalombiztonsági megoldás, mely az SMTP, HTTP és FTP adatfolyamokon belüli fenyegetések felismerésére készült. A POP3 forgalomfigyelés is a csomag része, mellyel a hálózat még akkor is védett, amikor az alkalmazottak saját Internet e-mail fiókjaikat használják. A védelem ezen szintjét gyakran figyelmen kívül hagyják a kis- és középvállalkozások. Az integrált antispam és e-mail tartalomszűrő megoldások segítik az alkalmazottak hatékonyságának növelését és az internetes erőforrások megfelelő használatának biztosítását. Az InterScan VirusWall for SMB 5.0 a Trend Micro legátfogóbb és megfizethető átjáró megoldása a kis- és középvállalkozások számára.

A Trend Micro NeaTsuite for Small and Medium Businesses csomagja a Trend Micro Client Server Message Security Suite és a Trend Micro InterScan VirusWall for Small and Medium Businesses csomagok kombinációja. A fenti termékek összes előnyét kínálja, és egy központi felügyeleti konzollal segíti a vírusvédelmi és tartalomszűrő megoldások menedzselését a cég informatikai hálózatán.

Elérhetőség

Az InterScan VirusWall 5.0 for SMB január 19-től érhető el az EMEA régióban. A Client Server Suite 2.0, Client Server Messaging Suite és NeaTSuite for SMB 2004. első negyedévében jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés