Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC lezárta a Documentum felvásárlását

Dotkom

Az EMC lezárta a Documentum felvásárlását

Az EMC és a Documentum heterogén információ életciklus kezelési megoldásokat kínál az információtárolás és –kezelés, valamint a vállalati tartalomfelügyelet konvergenciája által.

Az EMC Corporation bejelentette a Documentum Inc. felvásárlási műveletének lezárását. A Documentum világszinten vezetőnek számít a vállalati tartalomfelügyeleti (ECM) megoldások területén. A 2003. október 14-én bejelentett végleges megállapodás feltételei szerint az EMC megközelítőleg 115 millió EMC részvényt ad a Documentum összes kintlévő részvényéért (a végleges és pontos számot az EMC ügynöke határozza meg). Az EMC a Documentum-ot egyik részlegeként működteti tovább, központja a kaliforniai Pleasantonban lesz.

A felvásárlás után az EMC Documentum részlegét továbbra is Dave DeWalt, a Documentum volt elnök-vezérigazgatója irányítja. DeWalt az EMC vezető alelnökeként, valamint a Documentum szoftverrészleg elnökeként közvetlenül Joe Tucci beosztottja lesz.

Az integráció főbb pontjai
Közvetlenül az EMC vásárlási szándékának bejelentését követően a két vállalat egy közös csapatot bízott meg azzal, hogy felmérje és megtervezze Documentum EMC-be történő integrálásának minden részletét. Az integráció kulcsfontosságú területei:

  • Általánosságban: A Documentum az EMC különálló szoftver-részlegeként működik, Dave DeWalt, a Documentum volt elnök-vezérigazgatója irányítása alatt, a Documentum név, márka és termékek megtartásával.
  • Értékesítés és disztribúció: A Documentum értékesítési és disztribúciós hálózata továbbra is az EMC-től függetlenül működik. A Documentum partner-, eladási-, marketing- és szolgáltatási rendszere változatlan marad.
  • Kutatás-fejlesztés: Dave DeWalt vezetésével a Documentum kutatás-fejlesztési részlege a jövőben is segíti a vállalati tartalommenedzsment szolgáltatások nyújtását. Az EMC és a Documentum egy vállalatként képes lesz kihasználni a két vállalat egyesített műszaki erőforrásait és egymást kiegészítő termék portfolióját annak érdekében, hogy a legjobb termékeket és megoldásokat kínálják ügyfeleik az információvédelem, valamint az intelligens adat- és üzenetmendzsment és rendelkezésre állás területén felmerülő gyötrő problémái megoldásához.

A Documentum részvényesei a felvásárlást 2003. december 18-án jóváhagyták, a szükséges engedélyezési eljárás is befejeződött.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés