Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb javításra szorul a Mac OS X

Dotkom

Újabb javításra szorul a Mac OS X

Az Apple ismét kiadott egy frissítést Párducához szerda éjjel.

A Mac OS X 10.3.2 nem egy nagyobb váltás; annak érdekében adta ki Steve Jobs cége, hogy az operációs rendszerekben számos középszintű funkciót továbbfejlesszenek. Az Apple weboldaláról szabadon beszerezhető frissítés többek között az address bookot, a file-megosztást és -menedzsmentet fejleszti, valamint az Ati és az Nvidia grafikus chipjeihez tartalmaz frissebb meghajtóprogramokat. ˝További fejlesztések kapcsolódnak például a Firewire és az USB nyomtatáshoz.˝ – nyilatkozta a cég egyik képviselője.

Pénteken (azaz a cikk írásának időpontjában ma) várhatólag újabb frissítést tesznek majd elérhetővé, mely a Párduc biztonságosságát fogja javítani. Arról azonban nem nyilatkoztak, hogy voltaképp milyen új biztonsági problémák merültek fel.

Az utolsó generálozás az Apple operációs rendszerén az elmúlt hónapban volt, alig pár héttel azután, hogy a cég kiadta a Mac OS X legújabb, 10.3.1-es (Párduc) változatát. Ennek kapcsán Steve Jobs vállalata magára vonta a felhasználók haragját, mert úgy tűnt, hogy az akkor felfedezett hibák javításait csak az új rendszerhez készítik el; ám azóta kiadták a régebbi operációs rendszereket javító foltokat is.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés