Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaspersky vírusvédelmi és spamszűrő megoldások a Reflex Security-nél

Dotkom

Kaspersky vírusvédelmi és spamszűrő megoldások a Reflex Security-nél

A Kaspersky Labs és a Reflex Security, a behatolás-detektáló és behatolás-megelőző biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy stratégiai partnerkapcsolatot létesítettek a Kaspersky Labs vírusvédelmi és spamszűrő technológiáinak a Reflex Security termékskálájába integrálása érdekében.

A megegyezéssel összhangban a Reflex Security Interceptor 100 és Interceptor 500 sorozatba tartozó termékek vásárlói opcióként a rosszindulatú kódoktól és kéretlen levelektől is védhetik hálózatukat.

A Reflex Automated Intrusion Response (AIR – automatizált reagálás a behatolásra) technológiája automatikusan felismeri a fenyegetést, és megakadályozza a belülről és kívülről érkező támadási kísérleteket. A megoldás emberi beavatkozás nélkül nyújt valósidejű védelmet a hálózatoknak, és azonosítja, elemzi tovább megelőzi a támadási próbálkozásokat. A Reflex termékkínálata a felhasználók széles skálájának – a kisvállalkozásoktól a nagy, multinacionális szervezetekig – kínál megoldásokat.

A Kaspersky Anti-Virus és a Kaspersky Anti-Spam hatékony rendszert alkot, amely a hálózatokat és a személyi számítógépeket egyaránt védi a rosszindulatú programoktól és kéretlen levelektől. A megoldás a Kaspersky Labs biztonsági szakértői által kifejlesztett legújabb technológiákon alapul, és többszintű védelmet nyújt az informatikai fenyegetések ellen.

„A Kaspersky Anti-Virus és Kaspersky Anti-Spam hatékonyságát számtalan független teszt és tanúsítvány megerősítette. Megoldásaink tovább bővítik egyedi moduláris rendszerünket, és növelik a Reflex Interceptor termékvonal hatékonyságát. Az eredmény a hatékonyabb védelem a rosszindulatú kódok támadásai és a spam ellen, amely napjainkban a céges hálózatokat fenyegeti.” – mondta Vitaly Bezrodnykh, a Kaspersky Labs üzleti fejlesztésért felelős igazgatója.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés