Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Itanium 2 architektúra a Saacke-nél

Dotkom

Intel Itanium 2 architektúra a Saacke-nél

A Saacke az Intel Itanium 2 architektúra segítségével ésszerűsíti ügyfél-kiszolgálási gyakorlatát.

Az Intel Corporation bejelentése szerint a precíziós eszközeiről és darálógépeiről ismert német Saacke Gmbh & Co. Intel Itanium 2 architektúrára állította át üzleti működése szempontjából kritikus, integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerét. Ez a lépés hússzorosára növelte a cég rendelkezésére álló feldolgozási teljesítményt a korábbi RISC-alapú megoldásra jellemzőhöz képest. Segítségével a Saacke kétszer annyi ügyfelet szolgálhat ki, mint korábban, és 33 százalékkal mérsékelheti üzemkiesései idejét.

A Saacke hetven országban forgalmazza termékeit, és több kínai illetve egyesült államokbeli helyszínen tart fenn leányvállalatokat, ami egyre fokozódó terhelésnek teszi ki IT-infrastruktúráját. A vállalat ABAS Business Software megoldása bevezetése óta rugalmas és skálázható rendszerként támogatta a cég működését, ám hardveroldalon korántsem volt ilyen kedvező a helyzet.

A Saacke zökkenőmentesen állt át a RISC-Unix párosról a Linuxot futtató Itanium 2-alapú MAXDATA 9000 4-R szerverre. Az éles indulás előtt a rendszer konfigurálása és az adatáttöltés egy-egy napot vett igénybe.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés