Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell és az EMC a legjobbak

Dotkom

A Dell és az EMC a legjobbak

Az ügyfelek az EMC-t találták az adattárolási megoldások legjobb szállítójának.

Több mint 1.200 információs technológiai vásárló által kitöltött szavazás alapján az üzleti intelligencia első számú adattárolási technológia szolgáltatójává választották az EMC-t. Ez a megtiszteltetés a vállalatot 27 másik adattárolási szolgáltatót és terméket megelőzve helyezi az első helyre.

A független felmérést The Gantry Group LLC stratégiai tanácsadó- és kutatócég végezte a Fortune 1000, valamint középvállalkozások üzleti vezetőinek és IT menedzsereinek bevonásával. A felmérésben résztvevők meghatározott termékkategóriákat kaptak, amelyeken belül kellett kiválasztani és rangsorolni a vállalatuknál használt termékek gyártóit.

A felmérés szerint a Dell az év Legjobb Szerver Szolgáltatója. Az EMC és a Dell 2001-ben kötött 5 éves stratégiai szövetséget, amelyet később további két évre meghosszabbítottak. A megállapodás értelmében a Dell és az EMC közösen márkázza az EMC CLARiiON hálózati adattároló rendszer termékeit. A partneri viszony létrejötte óta a vásárlók már több mint 7.000 Dell/EMC rendszert installáltak világszerte.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés