Connect with us

Hirdetés

technokrata

80 világsztár a lencse túloldalán – Angelina Jolie, Kate Moss, Nicole Kidman…

Dotkom

80 világsztár a lencse túloldalán – Angelina Jolie, Kate Moss, Nicole Kidman…

A Londonban bemutatkozó lélegzetelállító tárlat februárban Budapestre érkezik.

Angelina Jolie, Kate Moss, Nicole Kidman, David Coulthard, Tommy Hilfiger, Helena Christensen, Alessandro Del Piero. Világszerte ismert személyiségek abból az illusztris névsorból, akik a Canon és a Nemzetközi Vöröskereszt 2003. november 13-án megnyíló, A lencse túloldalán elnevezésű kiállítás-sorozatának főszereplői.

A londoni Tram Studiosból útnak induló lélegzetelállító tárlaton különleges fotók gyűjteményét tekinthetik meg az érdeklődők. A képeket 80 világsztár készítette – megörökítve a világot úgy, ahogyan ők látják. A kiállítás London, Párizs, Berlin, Milánó és Stockholm után Közép-Kelet-Európában kizárólag Budapesten lesz látható, várhatóan jövő év februárjában.

A Canon a divat, a sport, a zene, a filmművészet, a képzőművészet és az irodalom világának legismertebb reprezentánsait kérte fel arra, hogy készítsenek olyan képeket, amelyek kifejezik, hogyan látják ők a világot, illetve örökítsék meg azokat a pillanatokat, amelyek a leginkább inspirálják őket. Az elkészült alkotások az egyéni látásmód és a pillanat varázsának kifejezésén túl ritka alkalmat kínálnak arra is, hogy közönség némi betekintést nyerjen a híres személyek magánéletébe is.

Adomány a Vöröskeresztnek
A képekből készült exkluzív válogatást a Christies aukciós ház árverésre bocsátja. A többi alkotást a közönség a kiállítások ideje alatt megvásárolhatja. Emellett a Dazed & Confused egy 186 oldalas, egyedülálló könyvet jelentet meg, mely a kiállítás legjavát tartalmazza a Dazed Books válogatásában. A kiállításból, az árverésből, valamint a művészi kivitelezésű album értékesítéséből származó bevételt a Nemzetközi Vöröskereszt helyi szervezetei számára ajánlja fel a Canon. Az adományt a Vöröskereszt ifjúsági programjai finanszírozására fordítja. A program célja, hogy a humanitárius értékek népszerűsítésén keresztül inspirálja a fiatalokat és támogassa őket képességeik felismerésében és tehetségük kiaknázásában.

A digitális művészet térnyerése
A világsztárok a fotógyűjteményben szereplő életképeket egy Canon IXUS 400 típusú digitális fényképezőgéppel készítették. A gyűjtemény a digitális művészet világszerte megfigyelhető térnyerését hangsúlyozza, amely a digitális technológia segítségével minden korosztály és minden életstílus számára lehetőséget nyújt a kreativitás kifejezésére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés