Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Fujitsu és a Siemens partnerkapcsolata a folyamat-automatizálásban

Dotkom

A Fujitsu és a Siemens partnerkapcsolata a folyamat-automatizálásban

A két cég terepi eszközök, folyamatirányítási és gyártási (MES) rendszereket magában foglaló vertikális és horizontális automatizálás-technikát fog ajánlani.

Kooperációs megállapodást kötött a Fuji Electric Systems Co. (Tokió) és a Siemens Automatizálás- és Hajtástechnika ágazata (Nürnberg) folyamat-automatizálási területen zajló üzleti tevékenységük összekapcsolására. Az egész világra érvényes partnerkapcsolat termékek kölcsönös forgalmazására, közös marketingtevékenységre és a következő generáció termékeinek közös fejlesztésére és gyártására is kiterjed.

A közös fellépés célja, hogy egymás erősségeinek kombinálásával a regionális piacokon nagyobb penetrációt érjenek el: a világ második legnagyobbikának számító japán piacon a Fujitsu, Európában és Amerikában a Siemens, míg a csendes-óceáni illetve kínai térségben együtt.

A két cég terepi eszközök, folyamatirányítási és gyártási (MES) rendszereket magában foglaló vertikális és horizontális automatizálás-technikát fog ajánlani, melynek alapján vállalatirányítás-szintű megoldások (mint SCM – Supply Chain Management, ERP – Enterprise Resource Planning) valósíthatók meg például az élelmiszer- és élvezeticikk-iparban és a gyógyszergyártásban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés