Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Siemens Business Services frissíti PC-parkját

Dotkom

A Siemens Business Services frissíti PC-parkját

A vállalat 10.000 dolgozója számára vásárol Intel Centrino mobil technológiát támogató és Pentium 4 processzoros PC-ket.

Az Intel Corporation bejelentése szerint a Siemens Business Services 10.000 németországi dolgozója számára vásárol Hyper-Threading technológiát támogató Intel Pentium 4 processzoros asztali gépeket és Intel Centrino mobil technológiával ellátott noteszgépeket. A cég folyamatban lévő PC-frissítési programja keretében végrehajtott beruházás fokozza a Siemens Business Services informatikai működésének hatékonyságát és produktivitását, ugyanakkor a támogatási és karbantartási költségek számottevő csökkentéséhez is hozzájárul.

A Siemens Business Services tökéletesen tisztában van a stabil PC-platform jelentőségével: mivel száz telephelyének mindegyikét egységesen Pentium 4 processzorral és Intel Centrino mobil technológiával ellátott PC-kkel szereli fel, mérsékelni tudja az alkalmazott hardverkonfigurációk és szoftverképek számát, és ezzel csökkenti a klienskörnyezetében jelentkező eltéréseket. Az egységes infrastruktúra révén gyorsabban bevezetheti új rendszereit, hatékonyabbá teheti informatikai folyamatait, gyorsabban megoldhatja az esetleges problémákat, és maximális üzleti értéket hozhat ki számítógépeiből.

A stabil környezet mellett a Siemens Business Services esetében az is fontos volt, hogy munkatársai hozzájussanak a különböző jellemzőgazdag alkalmazások – üzleti elemzőeszközök, tudáskezelő szoftverek stb. – párhuzamos futtatásához (multitasking) szükséges magas szintű teljesítményhez. A robusztus és biztonságos számítástechnikai infrastruktúra kialakítása érdekében a PC-knek elegendő pluszkapacitással kellett rendelkezniük ahhoz, hogy a felhasználói teljesítmény gyengítése nélkül tudják futtatni a háttérben a vírusellenőrző és a file-titkosító programokat.

Az Intel Centrino mobil technológiát alkalmazó noteszgépekkel a Siemens Business Services biztosította dolgozóinak a vezeték nélkül technika hatékonyságnövelő előnyeit.

Az új Pentium 4 processzoros asztali gépek már támogatják a Hyper-Threading (HT) technológiát. Ez az innovatív megoldás maximálja a processzor-erőforrások kihasználását és lehetővé teszi a rendszer számára, hogy egy processzor egyidejűleg két szoftverszálat futtasson. Így a gép nagyobb teljesítményt és jobb reagálókészséget nyújt több alkalmazás párhuzamos használata esetén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés