Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC és az IBM kibővíti a kölcsönös együttműködést és a vásárlói támogatást

Dotkom

Az EMC és az IBM kibővíti a kölcsönös együttműködést és a vásárlói támogatást

Az EMC és az IBM új megállapodása a két cég sokféle ajánlatát köti össze.

Az EMC Corporation és az IBM Corporation új megállapodása kibővíti tárolórendszereik, szervereik és szoftvereik kölcsönös együttműködési képességeit és kompatibilitását. Mindkét vállalat hisz abban, hogy erőfeszítéseik eredményeképpen a heterogén tárolási környezetekben az EMC és az IBM termékei egyaránt könnyebben telepíthetőkké válnak majd

A megegyezés a két cég sokféle ajánlatát köti össze. Az EMC és az IBM megállapodott a lemezes tárolóeszközökhöz használható programozási felületek – köztük a Storage Management Initiative Specification (SMI-S, „tárolóeszköz-felügyeleti kezdeményezés specifikációja”) előírásainak megfelelően kialakított felületek – kicserélésének kereteiről. A cél a két társaság termékei közötti kölcsönös együttműködés fokozása. A vállalatok a jelenlegi támogatási megállapodás kereteinek kibővítéséről is megegyeztek. A bővítés többféle szerver, tárolóeszköz és szoftvertermék támogatását jelenti, valamint a közös telepítések során felmerülő problémák gyorsabb megoldását és magasabb szintre emelését foglalja magában.

Az IBM az EMC rendelkezésére bocsátotta TotalStorage vállalati tárolószervere interface-einek licencét, hogy az EMC kompatibilissé tehesse a Symmetrix DMX tárolórendszert a Peer-to-Peer Remote Copy (egyenrangú távoli másolás) és az Extended Remote Copy (XRC, kibővített távoli másolás) funkciókkal. A licenc-megállapodásban további IBM-funkciókról is szó esik, így az EMC Symmetrix rendszerei például a FlashCopy, a Multiple Allegiance és a Parallel Access Volumes (PAV) funkciókat is támogatni fogják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés