Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spamvédelem a Symantec-től

Dotkom

Spamvédelem a Symantec-től

A Symantec Norton AntiSpam 2004 önműködően képes kiszűrni a nemkívánatos e-maileket és kizárni az internetes hirdetéseket.

A szeptember közepétől kapható Norton AntiSpam 2004 a telepítést és bekapcsolást követően azonnal elkezdi a levelezés szűrését. Önműködően fogadja és elemzi a POP3 kapcsolaton érkező e-maileket, és megjelöli a levélszemetet, mielőtt az a felhasználó bejövő levelei közé kerül. A Norton AntiSpam 2004 szorosan beépül a Microsoft Outlook (2k/XP/2k3), a Microsoft Outlook Express (5.5 vagy újabb) és az Eudora legújabb változatába (5.0 vagy újabb), ahol önműködően létrehoz egy levélszemét gyűjtőt, amelyet a spamként azonosított e-mailek összegyűjtésére használ. A Norton AntiSpam 2004 tovább a reklámcsíkok, a felugró ablakok távoltartására is képes.

A szoftver többrétegű szűrése csökkenti a hamis találatokat, a megengedő listával (melynek használatában varázsló segít) pedig megakadályozható az ismeretségi körből érkező levelek véletlenségből bekövetkező levélszemétté nyilvánítása. Ha a megbízható üzemmódot kapcsoljuk be, a Norton AntiSpam 2004 csak a megengedett feladóktól fogadja el a leveleket, a felhasználó által beállítható tiltólista viszont a benne felsorolt e-mailcímeket levélszemetet küldőként azonosítja. A Norton AntiSpam 2004 intelligens szűrőmotorja a kimenő levelezés elemzésén keresztül megtanulja megkülönböztetni a levélszemetet a hasznos levelektől.

Önműködő LiveUpdate-je révén a felhasználók védve vannak a legfrissebb, levélszemét okozta veszélyektől, mivel az minden Internetre kapcsolódásnál – a felhasználó beavatkozása nélkül – utánanéz, hogy van-e új védelmi frissítés (mindezt a háttérben teszi meg).

A termékaktiválással is ellátott Norton AntiSpam Security 2004 egyetlen licencként, illetve a kis irodák számára 5 és 10 felhasználós csomagként is kapható lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés