Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új nemzetközi értékesítési elnökhelyettes a Graphisoftnál

Dotkom

Új nemzetközi értékesítési elnökhelyettes a Graphisoftnál

Mark Sawyer, elnökhelyettes irányítja a cég nemzetközi értékesítési tevékenységét.

A Graphisoft, a Virtuális Épület-koncepció fejlesztője bejelentette, hogy azonnali hatállyal Mark Sawyert nevezte ki a vállalat új nemzetközi értékesítési elnökhelyettesévé. Ezentúl Mark Sawyer áll a Graphisoft egész világra kiterjedő értékesítési és szerviz-hálózata élén, hogy a cég a növekedés útjára lépve döntően meghatározza az épülettervezés, -engedélyezés és -üzemeltetés folyamatát az iparág küszöbön álló gyökeres átalakulásakor.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen nagyformátumú szakember csatlakozik a vállalatvezetéshez. Mark az építészeti megoldások termékfejlesztése és a nemzetközi értékesítési szervezetek hatékony működtetése terén szerzett óriási tapasztalattal érkezett a Graphisofthoz.” – mondta Dominic Gallello vezérigazgató. „Mark feladata lesz, hogy vevőink és partnereink sikereit és egyben árbevételünket erőteljesen növelje.”

„Ügyfeleinknek az építészeti, építőipari ágazatban olyan technológiai megoldásokra van szüksége, amelyekkel nem csupán tevékenységük hatékonyságát és minőségét fokozhatják, hanem amelyek ugyanakkor szabad teret engednek a kreativitásnak, és egyúttal növelik szerepük jelentőségét saját ügyfeleik körében. Tehát olyan megoldásokat igényelnek, amelyekkel többletértéket képesek nyújtani vevőiknek.” – mondta Mark Sawyer, nemzetközi értékesítési elnökhelyettes. „A Graphisoft világviszonylatban vezető szerepet játszik az ilyen, járulékos értékeket tartalmazó megoldások fejlesztésében. Disztribúciós, fejlesztői és szakosodott szerviz-partnereinkkel, továbbá a nagy egyetemekkel illetve kutatóintézetekkel karöltve kivételes helyzeti előnnyel rendelkezünk e szerep kiszélesítésében.”

Mark Sawyer, az új nemzetközi értékesítési elnökhelyettes, kivételes ívű pályafutással érkezik a Graphisofthoz, melynek során az AEC ágazatban az egész világra kiterjedő értékesítési hálózatokat épített.

Mark Sawyer hét évet töltött az Autodesknél, ahol számos pozícióban dolgozott, mielőtt kinevezték az AEC divízió ügyvezető igazgatójának és elnökhelyettesének. Vezetése alatt az Autodesk AEC üzletága Amerikában kiadta az Architectural Desktopot és folytatta az Autodesk fejlesztői csoportokat és partnereket tömörítő nemzetközi szoftverfejlesztési hálózatának kiépítését. Mark Sawyer a Purdue Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát valamint tudományos fokozatot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés