Connect with us

Hirdetés

technokrata

Keresztapa járt a Vivendinél

Dotkom

Keresztapa járt a Vivendinél

Az év elején értékesített Vivendi Telecom Hungary Rt. életének újabb fontos fordulópontjához érkezett.

Az American International Group és a GMT Communications Partners által év elején megvásárolt Vivendi Telecom Hungary Rt. új nevet kapott: Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.

Nem ez az összes változás a vállalatnál: az Invitel új márkanévvé is előlépett, egyesítve az eddig külön-külön érvényben levőket, mint a telefonszolgáltatásokra használt V-fon, az Internet-szolgáltatásokra használt V-net, valamint az üzleti szolgáltatásokra használt V-com.

A nevek változtatását egyrészt a 2003. májusában történt tulajdonosváltás indokolta, másrészt a megváltozott cégszemlélet miatt is elkerülhetetlenné vált.

Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. vezérigazgatója, Ian McKenzie a névváltoztatással egyidőben egyszerűbb és könnyebben használható szolgáltatásokat, barátságos és hatékony ügyintézést, valamint előnyös és hasznos szolgáltatások bevezetését ígéri.

Amit elsőként érzékelhetnek ebből az eddigi Vivendi ügyfelek az a megújított külsejű számla és a szeptember 18-ától beinduló új honlap, a www.invitel.hu lesz. A kárminpiros V betű pedig úgy néz ki, hogy egyelőre marad.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés