Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még teljesebb védelmet ígér a Norton Antivirus 2004

Dotkom

Még teljesebb védelmet ígér a Norton Antivirus 2004

A Symantec otthoni felhasználók körében talán leginkább ismert terméke, a Norton Antivirus legújabb, 2004-es változata a tervek szerint szeptemberben jelenik meg, és elődjéhez képest még nagyobb tudással fog rendelkezni.

Az IT-biztonságtechnikával foglalkozó cég hétfői bejelentése szerint a zászlóshajónak számító antivírus alkalmazás következő változata még hatékonyabb kereső eszközökkel lesz felvértezve. Többek között a nem vírusos alapú ártalmak ellen is védelmet kínál majd a program – például a spyware-ek ellen is hatásos lesz a NAV 2004. Emellett az úgynevezett összetett fenyegetésekkel szemben is megfelelő védettséget kínál az új Norton Antivirus; hiszen ezek ellen a ˝hagyományos˝ víruskeresők már nem elégségesek.

Már a rendszerbe való első belépési pontnál megfogja majd a betolakodót a szoftver – hangzott el a Symantec tájékoztatóján. Egyre gyakoribb ugyanis, hogy nemcsak e-mailen, hanem azonnali üzenőprogramon keresztül vagy weblapokon át férkőzik be a károkozó. A NAV 2004 ezenfelül további védelmi eszközökkel is szolgál a Windows 2000/XP operációs rendszereket használóknak, s természetesen a tömörített állományokban is képes kutakodni.

Kétféle változatban lesz majd hozzáférhető a termék: a standard verziót az otthoni felhasználóknak szánja a Symantec, míg a professional az üzleti szféra számára készült. Mindkét szoftverrel továbbra is ingyenes lesz a LiveUpdate szolgáltatás. A NAV 2004 50 dollárba fog kerülni, a NAV 2004 Professional 70 dolláros áron lesz hozzáférhető. A korábbi termékekről természetesen lehet majd upgrade-elni – 30 illetve 40 dollárért. Az 5 felhasználós licenc 200 dolláros, a 10 felhasználós licenc pedig 400 dolláros áron vásárolható majd meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés