Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új alelnök a NAI-nál

Dotkom

Új alelnök a NAI-nál

Kevin Weiss a Network Associates új globális értékesítési alelnöke.

A Network Associates bejelentette Kevin Weiss kinevezését az újonnan létesített globális értékesítési alelnöki posztra. Új tisztségében Weiss felelős lesz a cég mind az öt földrajzi régiójáért – ezek Észak-Amerika, „EMEA” (Európa, Közel–Kelet és Afrika), Ázsia és Csendes Óceán, Latin- Amerika és Japán. Weiss 2002. októberében lépett be a Network Associates-hez, mint az EMEA régió vezetője. Weiss európai munkahelyéről fogja felügyelni a Network Associates globális értékesítési tevékenységét és Gene Hodges-nek, a Network Associates elnökének tartozik beszámolással.

“Kevin háttere a biztonságiparban és sikere az értékesítésben és a nemzetközi menedzsmentben jelentős erőforrások cégünk számára” – jelentette ki George Samenuk, a Network Associates elnöke és vezérigazgatója. “Európai eladásaink jelentősen nőttek Kevin vezetésével, és a nemzetközi növekedés kritikus fontosságú a Network Associates sikeréhez. Kevin felelősségének kiterjesztése az Európán kívüli területekre fontos lépés lesz céljaink elérésére.”

Weiss több mint 23 évi eredmény-központú értékesítési, marketing és üzletfejlesztési szakmai tapasztalatot hoz a Network Associates-hez, melyet az iparág olyan vezető cégeinél szerzett, mint az IBM, a BMC Software, a BindView és az Ariba. Eddigi munkahelyein Weiss kitűnt azzal a képességével, hogy motiválni tudta az értékesítési szervezeteket a bevételnövelésre és a vevők jobb megtartására.

Weiss a Princeton Egyetemen szerzett Bachelor of Arts végzettséget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés