Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Greater Baltimore Medical Center a HP ProLiant blade-szervereit választotta

Dotkom

A Greater Baltimore Medical Center a HP ProLiant blade-szervereit választotta

Az új kiszolgálók fokozzák a teljesítményt és helytakarékosabb adatközpontos működést tesznek lehetővé.

A HP bejelentése szerint a Greater Baltimore Medical Center (GBMC) Windows 2000 operációs rendszerrel ellátott HP ProLiant BL20p blade-szervereket választott üzleti szempontból kritikus alkalmazásainak futtatására. A GBMC három teljes racknyi hagyományos kiszolgálót vált ki egyetlen rack HP ProLiant blade-szerverrel, ami lehetővé teszi számára üzemi költségei mérséklését, az adatközpontban rendelkezésre álló hely gazdaságosabb kihasználását, valamint a rugalmas jövőbeni bővítést.

A teljesítményt, a menedzselést és a felügyeletet a fogyasztás és az adatközpont erőforrásait érő terhelés növelése nélkül javítani kívánó intézmény a jövőben blade-szerver parkjának megkétszerezésére készül, és teljes környezetét HP ProLiant kiszolgálókon szeretné egységesíteni.

A GBMC ProLiant blade-szervereket kíván használni kulcsfontosságú alkalmazásai – például Citrix MetaFrame XP szoftvere, webszerverei, SQL Server 2000 adatbázisa, létszámgazdálkodási és műszakbeosztási szoftvere, valamint a különféle kórházi osztályokon használt POS-rendszerek – futtatására.

A HP felügyeleti eszközei (köztük a ProLiant szerverekkel együtt szállított ProLiant Essentials Foundation csomag) leegyszerűsítik a szerverbevezetést és a rendszer gondozását. A GBMC a ProLiant Essentials gyorstelepítő csomag segítségével állította üzembe a HP blade-szervereit.

A blade-szerverek mellett a GBMC HP ProLiant DL380 szervereket, HP OpenView felügyeleti szoftvert, HP StorageWorks ma8000 tárolómegoldást és HP Compaq üzleti célú asztali és noteszgépeket is használ.

A HP az ágazatban egyedülállóan széles portfoliót kínál a front-end, mid-tier és back-end alkalmazások futtatására alkalmas blade-szerverekből.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés