Connect with us

Hirdetés

technokrata

1.000 pandás számítógép talált gazdára az IHM-pályázaton

Dotkom

1.000 pandás számítógép talált gazdára az IHM-pályázaton

Az IHM pályázatában már 1.000 számítógépet értékesítettek Panda Antivirus Titanium OEM verzióval.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a társadalom informatikai fejlődésének érdekében pályázatott hirdetett, amelynek célja, hogy, segítse a kiemelten fontos szereppel bíró célcsoportokat – önkormányzati alkalmazottakat, állami intézmények közalkalmazottait, közművelődési intézmények dolgozóit, pedagógusokat- az informatikai kultúra gyors elsajátításában.

Az IHM által meghirdetett pályázatban már 1.000 számítógépet értékesítettek Panda Antivírus Titanium OEM verzióval. A végfelhasználók a Panda Antivirus Titanium OEM verzióját 12 hónapos szolgáltatással kapják, amelyet a szolgáltatási időtartam lejárta után további 1, 2, vagy 3 évre meghosszabbíthatnak.

Ez az otthoni felhasználóknak készült vírusirtó a leghatékonyabb rosszindulatú kódok ellen kínál megoldást, a könnyű használatot szem előtt tartva. Ezáltal tényleg „elég csak telepíteni, és el lehet felejteni”. Tartalmaz egy intelligens frissítő rendszert, amely használja az Internet-kapcsolatot és így egyszerűen, és automatikusan végzi az akár napi(!) frissítéseket. Ezért a Panda Antivirus Titaniummal a felhasználók teljes rendszerbiztonságot élveznek a legcsekélyebb aggodalom nélkül.

A Panda Antivirus Titanium átvizsgáló programjának köszönhetően (úgynevezett Ultra Fast), képes gyorsan és hatékonyan felismerni és kiíratni minden típusú vírust, még a számítógép legtávolibb sarkaiban is, beleértve az e-mailt, Internet-böngészést, vagy file-ok letöltését az Internetről és mindehhez minimális rendszererőforrásokat használ.

Annak érdekében, hogy a vírusirtó ne „egy újabb feladat” legyen a felhasználó számára, a Panda Antivirus Titanium a – csak a Panda Software által használt – SmartClean technológiát alkalmazza. Ez a technológia automatikusan kiirtja a vírusokat és megjavítja az új megfertőzési módszerek – mint például férgek vagy trójai falovak – által okozott hibákat a rendszerben.

A Panda Antivirus Titanium minden lehetséges támadási felületet lezár, beleértve az e-mail-t, és az Internetet is. Teljesen automatikus víruslista és termékfrissítés – érzékeli az Internet-kapcsolatot és automatikusan frissít. A Panda Antivirus Titanium „eldönti”, hogy mi történjen a fertőzött állománnyal. Felhasználó felülete rendkívül könnyen kezelhető, és nem utolsó sorban magyar nyelvű.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés