Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a McAfee IntruShield 1200

Dotkom

Megjelent a McAfee IntruShield 1200

A McAfee IntruShield 1200 fejlett funkcionalitást biztosít, miközben kedvező ára és kezelhetősége révén kiterjeszti a legkorszerűbb hálózati behatolás-észlelést és megelőzést a közepes méretű és a több telephelyes irodai hálózatokra is.

A McAfee IntruShield 1200-at fejlett menedzselhetőséggel és beruházás-védelemmel látták el egy nagyvállalati szintű telepítéshez, és az eszköz azzal is lecsökkenti a beruházási költségeket, hogy egyetlen, célkészülékként megépített eszközben integrálja a hálózati behatolás-érzékelést és megelőzést. Az érzékelő készülék plug-and-play telepítésével, a központi webalapú monitorozással és a behatolás-házirend kezeléssel a felhasználók csökkenthetik üzemeltetési költségeiket, miközben megfelelő, és mindenre kiterjedő nagyvállalati szintű védelmet kapnak. Az eszköz célkészülékként való kialakítása feleslegessé teszi az operációs rendszer munkaigényes megerősítését, és a javítócsomagok menedzselésére sincs szükség a telephelyeken kialakított érzékelőknél. A felhasználók a Network Associates Path to Prevention megoldás segítségével saját telephelyükről is be tudják kapcsolni a fenyegetések valósidejű finom-hangolt blokkolását, anélkül, hogy felmerülne bármiféle frissítési vagy csereköltség.

„A nagyvállalatok igen jó munkát végeztek központi hálózatuk védelmében, de a távoli- és a képviseleti irodák kapcsolata továbbra is sebezhető pont maradt a nagyvállalatok biztonságának páncélján.” – mondta Charles Kolodgy, az IDC kutatási igazgatója – “A Network Associates behatolás-megelőzési megoldást hoz erre a szintre is. A távoli és képviseleti irodákban, ahol az IT gárda erőforrásai meglehetősen gyérek, örömmel fogják fogadni azokat a behatolás-megelőző eszközöket, amelyek automatikusan válaszolni is képesek a támadásokra a folyamatos forgalom fenntartása mellett, s nem csupán arra képesek, hogy riasszák a rendszeradminisztrátorokat.˝

A McAfee IntruShield 4000 technológiáját hasznosítva a McAfee IntruShield 1200 integrálja a szabadalmazott támadási minta-, anomália- és DoS (Denial of Service) detektálást, rendkívül pontos észlelést és valósidejű behatolás-megelőzést biztosítva. A rendszer támogatja a mély csomagforgalom elemzését és Virtual IDS szolgáltatást kínál a fontos behatolás-védelmi házirend menedzseléshez. Az IntruShield 1200 két 10/100-as észlelési portja span, full duplex, port clustering vagy inline módban telepíthető. A felhasználható távolról is inline módba kapcsolhatja az IntruShield 1200-at egyetlen egérkattintással, hogy valósidőben blokkolja a támadásokat.

A McAfee IntruShield 1200 mellett az IntruShield terméksorozat magában foglalja a nagyvállalati hálózatok központjába vagy egy data centerbe való telepítésre tervezett McAfee IntruShield 4000 szenzor-eszközt, amelynek teljesítménye egészen 2 Mbps-ig terjed; a McAfee IntruShield 2600-at, amely rugalmas megoldást kínál a nagyvállalati hálózat külső pontjaihoz (s teljesítménye eléri a 600 Mbps-t); valamint a McAfee IntruShield Security Management rendszert, amely egy fejlett IDS (behatolás-érzékelő) megoldás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés