Connect with us

Hirdetés

technokrata

Westel: A sport nem lehet az erőszak játéktere

Dotkom

Westel: A sport nem lehet az erőszak játéktere

A Westel megalakulása óta a hazai sportélet elkötelezett támogatójaként, valamint a sportszerű küzdelem, a tisztességes versenyszellem képviselőjeként a sporteseményeken megnyilvánuló erőszakot, így a Ferencváros és a Siófok labdarúgó mérkőzéseken történteket mélységesen elítéli, a jövőben is minden esetben annak megelőzését, a rendbontók példás megbüntetését támogatja.

A Westel megalakulásának első pillanatától fogva számos sportágban fontos szerepet játszik az eredményes és tisztességes szakmai munka segítésében. A legnagyobb hazai mobilcég vezérigazgatója és a cég valamennyi munkatársa a sportszerű verseny híveként szomorúan és megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy egy mérkőzés a szurkolói szimpátia kifejezése mellett a semmivel sem indokolható indulatok és agresszió színterévé válhatott. A péntekihez hasonló esemény hazai sportpályákon soha többet nem ismétlődhet meg! A Westel támogatói jogosítványaival élve minden lehető eszközzel továbbra is a sportszerűséget, a kultúrált és élvezhető sportesemények megvalósítását segíti elő.

A társaság reméli, hogy a törvényi háttér megfelelő alkalmazása, szükség szerinti módosítása, valamint az illetékesek következetes fellépése lehetőséget nyújt az ilyen helyzetek elkerülésére. Elvárható továbbá, hogy a szurkolók is kizárják maguk közül a rendbontókat. Az erőszaknak nincs helye sem a sportpályákon, sem a sportéletben, legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról vagy vízilabdáról.

Az eset természetesen nem maradhat következmények nélkül, a Ferencváros támogatásával a legnagyobb hazai mobilszolgáltató elkötelezte magát amellett, hogy a magyarországi labdarúgásban kedvező változásokat eszközöljön ki. Az európai színvonalú labdarúgás megteremtésének elősegítése érdekében a magyar futball átalakításának szükségességét leginkább alátámasztó pillanatokban fontos lehet a Westel támogatása, amit a csapatnak és ezen keresztül a hazai labdarúgásnak nyújt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés