Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Scala tovább növeli piacát Lengyelországban

Dotkom

A Scala tovább növeli piacát Lengyelországban

Egyre több, Lengyelországban üzleti tevékenységet folytató vállalat választja az iScala kollaboratív ERP-rendszerét üzleti folyamatai tökéletesítésére.

Tovább nőtt a Scala Business Solutions lengyelországi piaci részesedése: Lengyelországban egyre több cég használja az iScala szoftvert.

A Scala 1993-as lengyelországi elindulása óta az ott működő cégek közül több mint 200 telepített Scala szoftvert és vásárolt szolgáltatást. Számos iparágvezető vállalat állt át az iScalára, a tavaly kereskedelmi forgalomba került kollaboratív ERP-rendszerre.

Az Ondeo Nalco –a vízkezelő vegyszerek területén vezető cég – az iScala pénzügyi és logisztikai moduljait implementálta. Az Ecco-Papier Sp. z.o.o., (amely a multinacionális M-Real papírszállító cég egyik egysége) hagyományos ERP-rendszerét a Scala connectivity megoldásaival (Scala Connectivity Solutions – SCS) bővítette ki. Ez lehetővé tette, hogy az Ecco-Papier egy kiegészítő terjesztési csatornát hozzon létre egyes vásárlói számára, amely elősegíti az együttműködést. A Scala szoftvere révén az Ecco Papier vásárlóinak megrendelései közvetlenül ERP-rendszereikbe adhatók fel, a társaság számára pedig a szoftver a raktárkészletek, rendelések, szállítások, aktuális árlisták és a szállítási határidők folyamatos online hozzáférését biztosítja. Az automatizált belső eljárások költségmegtakarítást eredményeztek. Az Ecco-Papier most az iScala 2.2-re – a Scala kollaboratív ERP-rendszerének új verziójára – való átállást tervezi, amely ez év harmadik negyedévében kerül piacra.

A Scania – amely a világ egyik legnagyobb nehézgépjármű-, busz- és motorgyártója – az országban való terjeszkedése és Slupskban található termelőegységének egyre növekvő buszgyártása miatt úgy döntött, hogy Lengyelországban az iScalára áll át. A folyamat során, a teljesen integrált adatáramlás eléréséhez a társaság logisztikai modulokkal fogja bővíteni meglévő pénzügyi moduljait. A projekt második szakaszában a Scania SCS kapcsolati megoldásokat helyez majd üzembe a cég és a szállítók közötti elektronikus adatcsere, valamint a rendelések feldolgozásának meggyorsítása és a lehetséges hibák kiküszöbölése érdekében.

A krakkói Radisson Hotel egy újabb vendéglátó ipari vállalat, amely az iScala használata mellett döntött. A Scala megoldásait Lengyelországban a Marriott Hotel, a Bristol Hotel, az Amber Baltic, a Hyatt és a varsói Radisson már használja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés